Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We leren een hoop over onszelf deze tijden. Wat we absoluut niet kunnen, maar ook waar we misschien wel een verborgen talent voor hebben. De wijze uitspraken van Sharon Pieksma en Sylvana IJsselmuiden nemen je bij de hand. Wij blijven vandaag bij dat ene ding waar we sowieso al goed in waren: op foto’s klikken.

Sharon Pieksma

We luiden de nieuwe week in met een wijze boodschap van Sharon Pieksma: ‘Je hebt geen controle over andermans acties, maar je hebt altijd controle over je eigen reacties’. Wat dat met deze foto te maken heeft? Sharon mag het weten…

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden liet zich op de foto zetten op haar inmiddels bekende balkon. We hoeven ons geen zorgen te maken, zegt Sylvana dat we ondanks dat rotvirus écht niet moeten vergeten om af en toe te genieten. Dát is pas een wijze les. We gaan meteen aan de slag!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam zat een tijdje geleden ‘vast’ op een tropisch eiland terwijl in het toen nog koude Nederland de pleuris net uitgebroken was. Inmiddels is Jutta ‘veilig’ thuis, maar verlangt ze nog wel naar die tijden op het eiland.

Tess Wester

Tess Wester is trots. Zonder visagiste heeft ze haar eigen prominente wenkbrauwen weten te ’temmen’. Haar nagels en barista-koffie kan ze inmiddels ook helemaal zelf regelen. Welke verborgen talenten schuilen er nog meer in deze handbalkeepster?

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten