Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We leren een hoop over onszelf deze tijden. Wat we absoluut niet kunnen, maar ook waar we misschien wel een verborgen talent voor hebben. De wijze uitspraken van Sharon Pieksma en Sylvana IJsselmuiden nemen je bij de hand. Wij blijven vandaag bij dat ene ding waar we sowieso al goed in waren: op foto’s klikken.

Sharon Pieksma

We luiden de nieuwe week in met een wijze boodschap van Sharon Pieksma: ‘Je hebt geen controle over andermans acties, maar je hebt altijd controle over je eigen reacties’. Wat dat met deze foto te maken heeft? Sharon mag het weten…

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden liet zich op de foto zetten op haar inmiddels bekende balkon. We hoeven ons geen zorgen te maken, zegt Sylvana dat we ondanks dat rotvirus écht niet moeten vergeten om af en toe te genieten. Dát is pas een wijze les. We gaan meteen aan de slag!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam zat een tijdje geleden ‘vast’ op een tropisch eiland terwijl in het toen nog koude Nederland de pleuris net uitgebroken was. Inmiddels is Jutta ‘veilig’ thuis, maar verlangt ze nog wel naar die tijden op het eiland.

Tess Wester

Tess Wester is trots. Zonder visagiste heeft ze haar eigen prominente wenkbrauwen weten te ’temmen’. Haar nagels en barista-koffie kan ze inmiddels ook helemaal zelf regelen. Welke verborgen talenten schuilen er nog meer in deze handbalkeepster?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.