Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We leren een hoop over onszelf deze tijden. Wat we absoluut niet kunnen, maar ook waar we misschien wel een verborgen talent voor hebben. De wijze uitspraken van Sharon Pieksma en Sylvana IJsselmuiden nemen je bij de hand. Wij blijven vandaag bij dat ene ding waar we sowieso al goed in waren: op foto’s klikken.

Sharon Pieksma

We luiden de nieuwe week in met een wijze boodschap van Sharon Pieksma: ‘Je hebt geen controle over andermans acties, maar je hebt altijd controle over je eigen reacties’. Wat dat met deze foto te maken heeft? Sharon mag het weten…

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden liet zich op de foto zetten op haar inmiddels bekende balkon. We hoeven ons geen zorgen te maken, zegt Sylvana dat we ondanks dat rotvirus écht niet moeten vergeten om af en toe te genieten. Dát is pas een wijze les. We gaan meteen aan de slag!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam zat een tijdje geleden ‘vast’ op een tropisch eiland terwijl in het toen nog koude Nederland de pleuris net uitgebroken was. Inmiddels is Jutta ‘veilig’ thuis, maar verlangt ze nog wel naar die tijden op het eiland.

Tess Wester

Tess Wester is trots. Zonder visagiste heeft ze haar eigen prominente wenkbrauwen weten te ’temmen’. Haar nagels en barista-koffie kan ze inmiddels ook helemaal zelf regelen. Welke verborgen talenten schuilen er nog meer in deze handbalkeepster?

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten