Foto’s van Doutzen Kroes, Juultje Tieleman & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zin in van alles en nog wat neemt sterk af deze dagen, maar onze honger naar fijne plaatjes blijft onstilbaar. Zo zie je maar weer dat in crisistijden alleen je oergevoelens overblijven! Wat dacht je van Juultje Tieleman, toch nog een paar Meisjes van Plezier, en een poezelige Doutzen Kroes? Tast toe!

Floortje Dessing

Shhh… stil… we zien hier Floortje Dessing in haar natuurlijke habitat. Hoewel, een foto van de blonde presentatrice in een ver land, omgeven door oerwoud, in het kanariegeel: zo zeldzaam is dat nou ook weer niet. Toch is het een fijne foto, dat wel.

Floortje Dessing

Juultje Tieleman

Youtuber / influencer / zangeres Juultje Tieleman gebruikt de quarantaine om Netflix-vraagstukken op Instagram te zetten, vergezeld door kiekjes als deze. Maar hoe wil je nou dat mensen eerlijk antwoord geven met dit soort afleiding ernaast?

Puck Pomelien en Bo Maerten

Oké, we waren toch nog niet helemaal klaar met Meisje van Plezier. We waren de kleine, maar fijne rolletjes van Puck Pomelien Busser en Bo Maerten vergeten. De dames sprongen er uit op de ’teamfoto’ van deze groep wulpse besteldames.

Doutzen Kroes

Bij gebrek aan nieuw materiaal is er geen beter persoon om in de ’throwback’ te gooien dan Doutzen Kroes. Forumlid Shiny maakte een fijne selectie van ons bekendste model in leren outfits. Poezelig, kittig en kattig tegelijk!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!