Foto’s van Bibi Breijman, Jackie Groenen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze bekende dames brengen je op ideeën om verveling tegen te gaan. We kunnen met alle foto’s inmiddels een hele survivalgids vol schrijven. Zo kan je net als Tatjana oude fotoboeken induiken, Bibi’s advies volgen en een themafeestje in je eentje houden of samen met Jackie Groenen het tuinhuisje van een nieuw likje verf voorzien!

Tatjana Simic

Ze was gisteren al even in het nieuws vanwege het feit dat RTL7 alle Flodder-films deze week uitzendt. Tatjana Simic duikt vandaag zelf ook even in de oude doos, en vist er wat unieke oude foto’s van de Flodder-filmset uit. Nostalgie met hoofdletter N!

Bibi Breijman

Bibi Breijman is na al het gewacht wel toe aan een feestje. Dat ze vanwege het coronavirus niemand mag uitnodigen houdt haar niet tegen. De voormalig Oh Oh Cherso-deelneemster organiseert gewoon ’n eenzaam verkleedpartijtje. Het thema is Hawaï.

Jackie Groenen

Jackie Groenen is één van de duizenden Nederlanders die deze thuiszittijd gebruikt om het huis of de tuin eens flink op te knappen. Likje hier, likje daar: deze blondine is zowel met de bal als met de kwast een echte artiest.

Jackie Groenen

Bibi Schouten

Een zeldzame dubbele Bibi-dag! Youtuber Bibi Schouten dropte vandaag een mierzoet fotootje. Net als haar naamgenoot lijkt deze Bibi ook de verkleedkist te zijn ingedoken. Haar outfit is wel iets schokkender.

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten