Foto’s van Bibi Breijman, Jackie Groenen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze bekende dames brengen je op ideeën om verveling tegen te gaan. We kunnen met alle foto’s inmiddels een hele survivalgids vol schrijven. Zo kan je net als Tatjana oude fotoboeken induiken, Bibi’s advies volgen en een themafeestje in je eentje houden of samen met Jackie Groenen het tuinhuisje van een nieuw likje verf voorzien!

Tatjana Simic

Ze was gisteren al even in het nieuws vanwege het feit dat RTL7 alle Flodder-films deze week uitzendt. Tatjana Simic duikt vandaag zelf ook even in de oude doos, en vist er wat unieke oude foto’s van de Flodder-filmset uit. Nostalgie met hoofdletter N!

Bibi Breijman

Bibi Breijman is na al het gewacht wel toe aan een feestje. Dat ze vanwege het coronavirus niemand mag uitnodigen houdt haar niet tegen. De voormalig Oh Oh Cherso-deelneemster organiseert gewoon ’n eenzaam verkleedpartijtje. Het thema is Hawaï.

Jackie Groenen

Jackie Groenen is één van de duizenden Nederlanders die deze thuiszittijd gebruikt om het huis of de tuin eens flink op te knappen. Likje hier, likje daar: deze blondine is zowel met de bal als met de kwast een echte artiest.

Jackie Groenen

Bibi Schouten

Een zeldzame dubbele Bibi-dag! Youtuber Bibi Schouten dropte vandaag een mierzoet fotootje. Net als haar naamgenoot lijkt deze Bibi ook de verkleedkist te zijn ingedoken. Haar outfit is wel iets schokkender.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!