Foto: Kelly Piquet pleziert Max Verstappen op afstand in extreem kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is vaak ver weg van Max Verstappen vanwege hun werk. Maar toch probeert ze hem een pleziertje te doen. 

Knappe vriendin Max Verstappen, Kelly Piquet, poseert in kort rokje

Kelly Piquet is momenteel in Parijs voor een modeshow, terwijl Max Verstappen naar Engeland afreist voor een race. De twee geliefden brengen meer tijd afzonderlijk van elkaar af dan met elkaar door. Maar dat kan ook juist heel erg goed uitpakken. Door elkaar zo vrij te laten en elkaar de ruimte te geven, zitten ze ook niet bepaald op elkaars lip. En dat is juist weer erg fijn voor een relatie. Ze hebben allebei hun eigen leventje en passen en meten de relatie daar op in. Maar toch is er af en toe de behoefte om elkaar eventjes een beetje gek te maken. Voor Kelly is dat een makkelijke opgave. Die hoeft alleen maar een mooie foto, bijvoorbeeld van haar modeshow, op Instagram te zetten om Max op hol te laten slaan. De coureur moet haast wel jaloers worden van al die opmerkingen richting zijn vriendin op social media. Dat geeft vast weer extra motivatie om haar te verrassen als het race seizoen voorbij is.

Lees ook: Foto: Afgeleide Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen tijdens F1-weekend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet draagt een wel heel kort rokje

De prachtige brunette heeft tijdens de modeshow in Parijs wel een heel erg kort rokje aangetrokken. Kelly Piquet mag altijd de meest verleidelijke kleding uitproberen tijdens dit soort evenementen. Zelf vindt ze dat ook helemaal niet erg. Het model houdt er wel van om zichzelf van een iets verleidelijkere kant te laten zien. Dat vindt ze juist erg leuk om te doen. Die foto’s worden natuurlijk heel erg goed ontvangen door haar volgers, die maar wat blij zijn om weer even naar het knappe model te mogen gluren. Al helemaal als ze een rokje aan heeft, dat zo kort is, dat je meteen veel meer van haar lichaam ziet dan je eigenlijk had gehoopt. Kelly weet wel hoe ze haar volgers optimaal moet vermaken. En tegelijkertijd dus, hoe ze Max Verstappen optimaal jaloers moet maken.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet zet de bloemetjes flink buiten in kort jurkje zonder Max Verstappen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet vermaakt zich uitstekend in Parijs

De prachtige brunette heeft het prima naar haar zin in Parijs. Als echte liefhebber van mode is Parijs een paradijs voor Kelly. Ze kan hier de laatste kleding kopen en meegaan in de allerlaatste trends. Als je in de modewereld zit, dan is Parijs de ideale bestemming om weer inspiratie op te doen. Dat merk je dan ook wel aan de knappe brunette. Die gaat namelijk helemaal los in de romantische stad. En elke dag draagt ze natuurlijk weel iets bijzonders, want je moet wel een beetje goed gekleed de deur uit. Kelly Piquet zit voorlopig dus wel prima op haar plek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.