Foto: Nauwelijks aangeklede Kelly Piquet filmt zichzelf in de badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is een van de meest knappe modellen van de wereld. Maar nu laat ze wel een hele spannende foto van zichzelf zien. 

De prachtige Kelly Piquet maakt foto in badkamer

In haar nieuwste post op Instagram laat Kelly Piquet zich van een hele andere kant zien. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk een paar nieuwe foto’s gemaakt de afgelopen week en die moet ze natuurlijk even kwijt aan haar volgers. En die zijn een en al oor. De knappe brunette heeft namelijk een aantal kiekjes gemaakt, terwijl ze in Parijs verblijft voor haar modeshow. En dat is natuurlijk een heerlijke stad om in rond te lopen. En Kelly kennende heeft ze ongelooflijk veel outfits daarvoor klaargelegd. Maar er is één outfit die er echt  tussenuit springt in de post. En dat is de foto in de badkamer.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet pleziert Max Verstappen op afstand in extreem kort rokje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet maakt volgers blij door geen kleding aan te trekken

De prachtige brunette verstopt de foto in haar badkamer een klein beetje tussen alle andere foto’s die ze plaatst, maar je kan hem bijna niet missen in de post hierboven. Scroll gewoon even naar rechts tot je hem tegenkomt. Kelly maakt een spannend kiekje vanuit haar badkamer en dat is natuurlijk erg leuk voor haar volgers. De foto wordt ook zeer gewaardeerd. Want Kelly draagt op de foto namelijk niks anders dan een dunne badjas. En dat ziet er wel heel verleidelijk uit zo. Kelly weet met haar foto ongetwijfeld heel veel los te maken bij haar volgers. Die zet Kelly met dit plaatje bijna letterlijk op springen. Dat haar volgers misschien een beetje overweldigd worden door de leuke foto’s van het knappe model, daar kan Kelly natuurlijk niet zo heel erg veel aan doen. De aantrekkelijke brunette weet met haar mooie plaatjes wel een leuke verrassing neer te zetten voor haar fans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet laat zich even helemaal versieren

De prachtige brunette laat zich eventjes helemaal versieren tijdens een shoot die ze aan het doen is. Daar draagt het model namelijk een nieuwe outfit die er wel heel erg bijzonder uit ziet. De knappe brunette draagt namelijk een jurkje dat allemaal rozen op zich draagt. En die lijken wel een beetje te bewegen, terwijl ze loopt. Maar dat kan natuurlijk ook gewoon de hypnotiserende werking zijn van Kelly haar geweldige lichaam. Als je te lang naar Kelly Piquet staart, dan ben je gelijk helemaal betoverd.

Met haar foto’s maakt Kelly Piquet Max Verstappen een beetje jaloers

Je kan aan de foto’s van Kelly Piquet gelijk zien wat voor een top atleet Max Verstappen is. Want alleen iemand met de mentaliteit van een topsporter zou deze dame links laten liggen om te gaan racen. Kelly doet er met haar foto’s wel alles aan om Max proberen jaloers te maken. Of dat nou lukt of niet, de foto’s die eruit voortkomen zijn wel erg mooi.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?