Foto: Zonnebadende Katja Schuurman ligt languit in tuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is heerlijk aan het genieten van haar eigen tuin. En dat kan ze nu na lang wachten ook echt doen. 

De prachtige actrice Katja Schuurman kan eindelijk genieten van haar eigen tuin. Natuurlijk kon ze dat al even, maar nu kan ze het pas echt. Ze heeft namelijk een bank gekocht om in haar tuin neer te zetten. Voorheen moest Katja altijd op het gras liggen. Dat was ook niet vervelend, maar de beleving is toch anders. Op de zachte kussens van haar bank kan Katja nu heerlijk onderuitgezakt liggen en even heerlijk niks doen. Dat heeft de actrice ook wel verdiend natuurlijk. Ze geniet van de rust en van de warme zon. Maar goed dat Katja op tijd haar bank binnen kreeg, anders had ze helemaal niet meer van de zon kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman geniet van zon op handdoekje aan het strand

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Beeldschone Katja Schuurman poseert in de natuur

Katja is veel meer een buiten dan een binnen mens. Al die regen zal ze dan ook niet kunnen waarderen. Dat betekent namelijk dat ze niet meer lekker buiten kan zitten en van de zon kan genieten. En dat was voor Katja toch echt wel een van haar grootste hobby’s. De knappe actrice heeft dan ook veel foto’s waarbij ze in de buitenlucht poseert. Katja houdt er van om heerlijk in de natuur te lopen. Dat is voor haar echt een groot plezier. En door de natuur lopen is natuurlijk het meest fijn als het zonnetje schijnt. De warme zonnestralen over je gezicht. Voor Katja is dat toch echt wel de ultieme droom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja heeft altijd de leukste pakjes voor buiten

Als je dan in het warme weer naar buiten gaat, dan moet je er wel voor zorgen dat je er op je allerbest uit ziet. En daarvoor heb je de juiste kleding nodig. Gelukkig lijkt Katja die boodschap begrepen te hebben. De prachtige actrice heeft altijd de juiste outfit aan voor het moment. En dat is knap, want dat betekent dat ze niet alleen een enorm diverse kledingkast moet hebben, maar ook precies moet aanvoelen welk kledingstuk bij welke situatie past. Haar volgers zijn haar in ieder geval erg dankbaar voor dit talent. Want daardoor krijgen ze altijd de leukste foto’s van Katja te zien.

Katja telt de dagen tot ze weer in de tuin mag liggen

Verdrietig telt Katja de dagen totdat ze weer op haar bank mag gaan liggen. Ze heeft het meubelstuk pas net, maar kan er nog niet bepaald van genieten vanwege het weer momenteel. Ze kan dus niet wachten tot de zon weer begint te schijnen, want dan kan ze weer maximaal genieten. In de regen vindt Katja het wel even goed en zit ze liever binnen. Dat valt ook wel te begrijpen. Hopelijk wordt het snel weer zonnig, dan kan Katja weer van die leuke foto’s maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!