Foto: zo viert mooie vriendin Max Verstappen Formule 1 overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft een bijzondere manier van het vieren van de overwinning van haar vriend. 

Max Verstappen is misschien wel de beste coureur allertijden. Het komt dus regelmatig voor dat hij de winst pakt tijdens een race. En als hij dan de overwinning pakt, staat zijn beeldschone vriendin Kelly Piquet al klaar om met hem de winst te vieren. En dat doet ze op een erg bijzondere manier. Ze geeft hem namelijk een innige zoen op zijn helm. Ze kan namelijk niet wachten tot Max uit zijn pak gehesen is en moet hem meteen na de race laten weten hoe trots ze op hem is. Wat een geluk heeft die Max ook met zo’n fantastische vriendin.

Lees ook: Formule 1: Zandvoort circuit is saai, de vriendin van Max verstappen niet!
Kelly Piquet en Max Verstappen zijn een echt powerkoppel

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn een powerkoppel binnen de wereld van de F1. Max zit al achter het stuur sinds hij een klein mannetje is en Kelly komt uit een familie van coureurs en doet achter de schermen veel voor de Formule 1. Het is dus niet heel gek dat deze twee boegbeelden van de racewereld elkaar gevonden hebben. Het gaat ook hartstikke goed tussen de twee, aangezien Max en Kelly nog enorm verliefd zijn op elkaar. Het ziet er dus niet naar uit dat Max kerst dit jaar alleen hoeft te vieren. Gelukkig maar, want dat betekent dat bij de komende races Kelly gewoon weer aanwezig is om Max aan te moedigen. Dan heb je nog een leuk extraatje om naar te kijken, terwijl je de race volgt.
Kelly Piquet is een verleidelijke dame

Kelly is een van de meest verleidelijke dames op deze aardbol. Max max zich dus heel erg gelukkig prijzen met zijn knappe vriendin. Kelly weet heel goed zichzelf verleidelijk en aantrekkelijk op te stellen. Ze weet precies hoe ze met de juiste kleding, houding en een goede blik de aandacht van haar volgers vast te houden. Het komt dus niet als een verrassing dat Kelly een flinke lading aan prachtige foto’s op haar Instagram heeft staan. Bijna elke foto van Kelly is namelijk een goede foto. Ze weet namelijk in elke setting en elke situatie beeldschoon over te komen.
Kelly Piquet zorgt voor extra motivatie bij Max

Max Verstappen zet zich altijd extra veel in als Kelly aan de baan staat. Hij wilt natuurlijk zo veel mogelijk indruk maken op zijn knappe vriendin. Al helemaal als ze elke keer hem beloont met een innige zoen als hij als winnaar over de streep komt. Max weet wat hem te wachten staat als hij weer eens eerste wordt en doet daarom altijd extra veel zijn best tijdens de race als Kelly aanwezig is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?