Foto: zo viert mooie vriendin Max Verstappen Formule 1 overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft een bijzondere manier van het vieren van de overwinning van haar vriend. 

Max Verstappen is misschien wel de beste coureur allertijden. Het komt dus regelmatig voor dat hij de winst pakt tijdens een race. En als hij dan de overwinning pakt, staat zijn beeldschone vriendin Kelly Piquet al klaar om met hem de winst te vieren. En dat doet ze op een erg bijzondere manier. Ze geeft hem namelijk een innige zoen op zijn helm. Ze kan namelijk niet wachten tot Max uit zijn pak gehesen is en moet hem meteen na de race laten weten hoe trots ze op hem is. Wat een geluk heeft die Max ook met zo’n fantastische vriendin.

Lees ook: Formule 1: Zandvoort circuit is saai, de vriendin van Max verstappen niet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn een echt powerkoppel

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn een powerkoppel binnen de wereld van de F1. Max zit al achter het stuur sinds hij een klein mannetje is en Kelly komt uit een familie van coureurs en doet achter de schermen veel voor de Formule 1. Het is dus niet heel gek dat deze twee boegbeelden van de racewereld elkaar gevonden hebben. Het gaat ook hartstikke goed tussen de twee, aangezien Max en Kelly nog enorm verliefd zijn op elkaar. Het ziet er dus niet naar uit dat Max kerst dit jaar alleen hoeft te vieren. Gelukkig maar, want dat betekent dat bij de komende races Kelly gewoon weer aanwezig is om Max aan te moedigen. Dan heb je nog een leuk extraatje om naar te kijken, terwijl je de race volgt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet is een verleidelijke dame

Kelly is een van de meest verleidelijke dames op deze aardbol. Max max zich dus heel erg gelukkig prijzen met zijn knappe vriendin. Kelly weet heel goed zichzelf verleidelijk en aantrekkelijk op te stellen. Ze weet precies hoe ze met de juiste kleding, houding en een goede intieme blik de aandacht van haar volgers vast te houden. Het komt dus niet als een verrassing dat Kelly een flinke lading aan prachtige foto’s op haar Instagram heeft staan. Bijna elke foto van Kelly is namelijk een goede foto. Ze weet namelijk in elke setting en elke situatie beeldschoon over te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet zorgt voor extra motivatie bij Max

Max Verstappen zet zich altijd extra veel in als Kelly aan de baan staat. Hij wilt natuurlijk zo veel mogelijk indruk maken op zijn knappe vriendin. Al helemaal als ze elke keer hem beloont met een innige zoen als hij als winnaar over de streep komt. Max weet wat hem te wachten staat als hij weer eens eerste wordt en doet daarom altijd extra veel zijn best tijdens de race als Kelly aanwezig is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...