Foto: Zo vierde Amber Brantsen van Viaplay wereldkampioenschap Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen bouwde een aardig feestje nadat Max Verstappen zijn tweede wereldtitel binnensleepte!

Veel Nederlanders hebben het Formule 1-weekend van Japan aan zich voorbij laten gaan. De race begon namelijk al om 7 uur ’s ochtends Nederlandse tijd. Veel Nederlanders lagen dus nog heerlijk te slapen. Amber Brantsen was wél klaarwakker en dat liet ze ook merken!

Amber Brantsen in sandwich tussen twee blije mannen

Viaplay heeft nu de rechten van Formule 1-races in Nederland in handen. Amber Brantsen is de presentatrice bij Viaplay sinds het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen. Vroeg in de ochtend zat Amber Brantsen dan al klaar om de voorbeschouwing te doen voor de GP van Japan. In een heerlijk rood pakje heeft ze Max Verstappen zijn tweede titel zien pakken. Samen met Giedo van der Garde en Christijan Albers deed ze het verslag na de GP van Japan. Het was ook voor dit drietal onduidelijk of Max Verstappen nou wel of geen wereldkampioen was. Dit was uiteindelijk wel het geval en dat vierde Amber Brantsen samen met haar collega’s.

Jos Verstappen kwam langs bij Amber Brantsen en Viaplay

Viaplay heeft een samenwerking met Max Verstappen. Het lijkt erop dat Jos Verstappen ook in deze deal is meegenomen. Jos Verstappen kwam, nadat Max voor de tweede keer wereldkampioen was geworden, naar de Viaplay studio toe. Hier kwam hij de race nabeschouwen en zijn verhaal doen. Amber Brantsen was er dan ook heel blij mee dat de vader van Max aanwezig was. Wanneer je Amber Brantsen in haar rode pakje ziet kwam Jos Verstappen echt niet alleen voor Formule 1.

Amber Brantsen was totaal verbaasd

Max Verstappen werd, tot de verbazing van de hele wereld, wereldkampioen. Ook voor de presentatrice was het nieuws onverwachts. Iedereen bij Viaplay dacht dat Max Verstappen één punt tekort kwam voor het kampioenschap en dat het allemaal één race opgeschoven moest worden. Niets bleek minder waar, want de Nederland won, tegen iedereen zijn verbazing in, de titel. Amber Brantsen wist niet wat haar overkwam. Tot haar eigen verbazing was de Nederlander wereldkampioen en ze was door het dolle heen.

Viaplay en Amber Brantsen krijgen bakken met kritiek over zich heen

Door het kampioenschap van Verstappen had Viaplay een extra uitzending ingepland. Veel kijkers wilde deze extra uitzending graag zien. Zoals al vaker dit jaar hadden kijkers problemen met Viaplay. Op Twitter lieten veel kijkers dan ook hun mening over Viaplay horen. Zoals al te raden valt is het vooral kritiek wat Viaplay, maar ook Amber Brantsen over zich heen krijgen. De kijkers zijn alles behalve tevreden met Viaplay. Al kan Amber Brantsen hier verder niks aan doen, maar dat maakt voor de kijker niets uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?