Foto: Zeer luchtig geklede Iris Enthoven ziet buitenkansje en pakt Max Verstappen beet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Iris Enthoven heeft ook even de GP van Zandvoort bezocht. En natuurlijk moest ze met Max Verstappen op de foto.

Iris Enthoven heeft even een bijzondere foto gemaakt

De knappe presentatrice en influencer is nog maar net terug van Lowlands en moest alweer door naar een ander groot feest. Het was namelijk tijd voor de GP van Zandvoort en de aantrekkelijke blondine had natuurlijk een kaartje bemachtigd. En dus ging ze meteen op pad om de race te zien. Daar kreeg ze het voor elkaar om met Max Verstappen op de foto te gaan. En natuurlijk werd dat gelijk een ontzettend leuk plaatje. Iris Enthoven weet wel hoe ze een goede foto moet maken. En dat talent zette ze op Zandvoort optimaal in. Zo had ze weer een leuk kiekje voor haar fans om te bekijken.

Lees ook: Iris Enthoven deelt heerlijke foto met 2 dingen waar alle mannen van dromen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Het ontzettend korte rokje van Iris Enthoven

De knappe blondine had ook even, zoals je op de foto’s in de reeks hierboven kan zien, een ontzettend kort rokje aangetrokken naar Zandvoort. En dat zorgde er natuurlijk voor dat haar fans helemaal wild werden toen Iris allemaal foto’s vanaf Zandvoort plaatste. De aantrekkelijke presentatrice werd natuurlijk gelijk helemaal de hemel in geprezen. De verleidelijke blondine weet wel wat voor effect haar foto’s hebben op haar volgers, maar ze vindt het helemaal niet erg om dat effect te bereiken. De aantrekkelijke presentatrice plaatst gerust foto’s die een beetje meer aan de spannende kant zitten. Daar wordt ze zelf ook een stukje blijer van. De wereld is al zo serieus, dus waarom zou je dan zelf ook hele serieuze foto’s plaatsen als je ook leuke kiekjes kan delen?

Lees ook: Foto: Iris Enthoven laat meteen haar schitterende lijf zien in eerste beelden Expeditie Robinson 2023

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven binnenkort nog meer te zien bij Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson staat alweer redelijk voor de deur en de knappe presentatrice Iris Enthoven doet deze keer mee. De verleidelijke blondine houdt wel van een beetje spanning in haar leven en dat gaat ze bij Expeditie Robinson zeker wel vinden. De knappe dame trok voor haar aankondiging van het programma ook even een zeer spannend pakje aan. Zo wist ze haar volgers gelijk enthousiast te maken om de show te gaan kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven maakt van foto’s een verleidelijk feestje

Als er iemand goed is in het maken van verleidelijke foto’s, dan is het wel Iris Enthoven. De aantrekkelijke blondine weet als geen ander hoe ze het beste uit haar kiekjes moet halen door net even andere kleding aan te trekken of net even een andere pose aan te nemen. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar fans de meest fantastische plaatjes te zien krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!