Foto: Zeer luchtig geklede Iris Enthoven ziet buitenkansje en pakt Max Verstappen beet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Iris Enthoven heeft ook even de GP van Zandvoort bezocht. En natuurlijk moest ze met Max Verstappen op de foto.

Iris Enthoven heeft even een bijzondere foto gemaakt

De knappe presentatrice en influencer is nog maar net terug van Lowlands en moest alweer door naar een ander groot feest. Het was namelijk tijd voor de GP van Zandvoort en de aantrekkelijke blondine had natuurlijk een kaartje bemachtigd. En dus ging ze meteen op pad om de race te zien. Daar kreeg ze het voor elkaar om met Max Verstappen op de foto te gaan. En natuurlijk werd dat gelijk een ontzettend leuk plaatje. Iris Enthoven weet wel hoe ze een goede foto moet maken. En dat talent zette ze op Zandvoort optimaal in. Zo had ze weer een leuk kiekje voor haar fans om te bekijken.

Lees ook: Iris Enthoven deelt heerlijke foto met 2 dingen waar alle mannen van dromen
Het ontzettend korte rokje van Iris Enthoven

De knappe blondine had ook even, zoals je op de foto’s in de reeks hierboven kan zien, een ontzettend kort rokje aangetrokken naar Zandvoort. En dat zorgde er natuurlijk voor dat haar fans helemaal wild werden toen Iris allemaal foto’s vanaf Zandvoort plaatste. De aantrekkelijke presentatrice werd natuurlijk gelijk helemaal de hemel in geprezen. De verleidelijke blondine weet wel wat voor effect haar foto’s hebben op haar volgers, maar ze vindt het helemaal niet erg om dat effect te bereiken. De aantrekkelijke presentatrice plaatst gerust foto’s die een beetje meer aan de spannende kant zitten. Daar wordt ze zelf ook een stukje blijer van. De wereld is al zo serieus, dus waarom zou je dan zelf ook hele serieuze foto’s plaatsen als je ook leuke kiekjes kan delen?

Lees ook: Foto: Iris Enthoven laat meteen haar schitterende lijf zien in eerste beelden Expeditie Robinson 2023
Iris Enthoven binnenkort nog meer te zien bij Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson staat alweer redelijk voor de deur en de knappe presentatrice Iris Enthoven doet deze keer mee. De verleidelijke blondine houdt wel van een beetje spanning in haar leven en dat gaat ze bij Expeditie Robinson zeker wel vinden. De knappe dame trok voor haar aankondiging van het programma ook even een zeer spannend pakje aan. Zo wist ze haar volgers gelijk enthousiast te maken om de show te gaan kijken.
Iris Enthoven maakt van foto’s een verleidelijk feestje

Als er iemand goed is in het maken van verleidelijke foto’s, dan is het wel Iris Enthoven. De aantrekkelijke blondine weet als geen ander hoe ze het beste uit haar kiekjes moet halen door net even andere kleding aan te trekken of net even een andere pose aan te nemen. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar fans de meest fantastische plaatjes te zien krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'