Foto: Zangeres Sterre Koning laat eindelijk haar schitterende lijf helemaal zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning laat na jaren wachten eindelijk haar eens helemaal zien tijdens haar zonnige vakantie.

Sterre Koning laat prachtige zien op vakantie

Normaliter is Sterre Koning niet van het plaatsen van hele of heftige foto’s op haar Instagram. De nog jonge zangeres houdt haar liever wat meer privé. Er is zeker wat voor te zeggen dat de blondine niet zoals andere influencers zichzelf helemaal laat zien online. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich altijd enorm afvraagt hoe de blondine er toch uit zou zien onder haar kleding. Af en toe draagt Sterre een strakke jurk of laat ze een stukje van haar buik zien, maar heel ver gaat het meestal niet. Tot nu toe. Sterre Koning plaatst namelijk zomaar een foto van zichzelf in een zwemoutfit op haar account. De blondine is lekker aan het genieten van een vakantie op een zonnige bestemming en daar loopt ze rond te flaneren in haar zwempakje. Het kan zijn dat Sterre deze foto alleen maar heeft geplaatst omdat het een samenwerking is met het merk Guess. Al kan het ook zo zijn dat Sterre weet dat ze honderden vragen gaat krijgen over waar het blauwe zwempakje vandaan komt, dus dat ze dat uit voorzorg alvast laat weten. Verder staat Sterre nonchalant te kijken op har telefoon terwijl ze tegen een muurtje aanleunt. Eén ding is zeker; Sterre ziet er geweldig uit.

Zangeres Sterre Koning laat  zien

Sterre Koning laat zien hoe hard ze werkt voor carrière

De carrière van Sterre Koning gaat ontzettend hard. Dat is ook niet heel gek aangezien Sterre een echt multi-talent is. Met als hoofddoel om een bekende zangeres worden, is Sterre ook in steeds meer films en series te bewonderen. De zangeres is dus ook al een actrice, zoals bij de succesvolle film Tatta’s. Nu is Sterre wederom bezig met een nieuwe acteerklus, waar ze ook nog eens laat zien dat ze goed kan dansen. Zo is Sterre druk bezig met de opnames voor de Zapp serie Dancecamp. De serie gaat over een groep tieners die op een dans kamp zitten en een belangrijke grote dance battle willen winnen. Het is wel zeker dat Sterre geknipt is voor haar rol en er voor de volle honderd procent ingaat. Zo deelt ze op onderstaande foto’s allerlei vrolijke kiekjes met de rest van de crew.

Lees ook: Sterre Koning maakt volgers wild met foto in laaghangend zwemtopje

Sterre Koning geniet van vakantie in spannend topje

De knappe Sterre Koning is maximaal aan het genieten van haar welverdiende vakantie. Gelukkig heeft de blondine mooi weer gekregen en dat betekent dat ze allerlei leuke outfits aan kan trekken. Net zoals op onderstaande foto waar Sterre een heel spannend topje van spijkerstof aan heeft. Het topje heeft een hele diepe V-hals waar allen ogen op gericht zijn. Daarbij draagt Sterre een zwart broekje en witte sneakers om de look helemaal af te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!