Foto: Zangeres Numidia ziet er heerlijk uit na 13 kilo gewichtsverlies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Numidia heeft flink wat kilo’s verloren. En haar fans zijn natuurlijk enorm trots op deze leuke dame voor wat ze heeft bereikt. 

In een recente foto op haar social media heeft de getalenteerde zangeres Numidia onthuld dat ze maar liefst 13 kilo is afgevallen. Dat is natuurlijk een hele mijlpaal voor de zangeres. Om dit te vieren én als tastbaar bewijs van haar afvallen, trok Numidia een opvallend pak aan. In het bijzonder viel de ruime broek op, die duidelijk te groot was geworden door haar succesvolle inspanningen. Trots hield ze de broek voor zich uit, waardoor de ruimte tussen haar taille en de loszittende broek goed zichtbaar was. Dat leverde een wel heel bijzonder plaatje op.

Lees ook: Foto: Zangeres Numidia poseert met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Numidia ziet er heel anders uit opeens

Op haar nieuwste foto ziet de zangeres er wel heel erg anders uit opeens. Natuurlijk merk je het gewichtsverlies in haar mooie vormen, maar ook haar gezicht ziet er een stuk slanker uit. En dat merk je meteen. Als er namelijk iets is wat snel veranderd bij afvallen, dan is het wel je gezicht. Bij Numidia is ze in ieder geval nog steeds ontzettend mooi gebleven. Haar lieve snoetje en trotse blik maken de foto natuurlijk helemaal af. Met deze foto weet Numidia haar volgers wel weer een fijne dag te bezorgen. De vrolijke zangeres maakt er voor haar fans echt een feestje van met haar nieuwste plaatje.

Lees ook: Jarige zangeres Numidia deelt foto van twee mooie ‘stuiterballen’

De mooie pakjes van Numidia

Nu de zangeres een aantal kilo kwijt is, kan ze opeens weer hele andere pakjes aantrekken. En dat merk je meteen wat voor effect dat heeft. Haar foto’s worden gelijk heel anders. In haar rode topje bijvoorbeeld, kan je nu goed alle mooie vormen van Numidia zien op het kiekje. Dat het topje haar geweldig staat, dat staat wel vast. Je merkt het ook aan alle leuke opmerkingen van haar fans onder de foto. Het valt iedereen op dat Numidia er veel beter uit ziet. De foto’s die ze maakte, waren altijd al leuk. Maar die zijn nu nog net even een stukje leuker geworden. Er valt meer te genieten met zangeres Numidia.

Zangeres Numidia geniet van haar nieuwe look

Haar nieuwe look trekt flink wat aandacht, maar dat vindt de zangeres helemaal niet erg. Met haar mooie vormen maakt ze graag wat extra foto’s voor haar fans. Daarmee weet ze wel een feestje te maken van haar social media. Met al die mooi foto’s komen er natuurlijk ook flink wat complimenten op de zangeres af. Iedereen feliciteert haar met het gewichtsverlies en benoemt hoe goed Numidia eruit ziet. En dat maakt het voor de zangeres natuurlijk een stuk leuker om dit soort mooie plaatjes te blijven maken. Dankzij de support van haar fans wordt het maken van leuke foto’s voor Numidia ook een stuk interessanter. Want wie vindt het nou niet leuk om constant allemaal complimentjes te horen?

Meer zien van Numidia kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van zangeres Numidia, dan moet je even naar haar Instagram kanaal gaan. Daar heeft ze nog veel meer leuks staan voor je.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.