Jarige zangeres Numidia deelt foto van twee mooie ‘stuiterballen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Numidia heeft een mooie foto gemaakt van haar twee grote stuiterballen. En dat moet je natuurlijk even zien. Dit maakt je dag meteen goed. 

De zangeres heeft een nieuwe foto van zichzelf online gezet. Maar daar staat ook een verrassende gastartiest op. Hoe kennen Davina Michelle en Numidia elkaar nou weer?

Numidia zingt geweldig in het voorprogramma van Davina Michelle

Davina Michelle is weer begonnen aan een clubtour en daar hoort natuurlijk een voorprogramma bij. En wie beter om dat voorprogramma te verzorgen dan zangeres Numidia? De dame met de donkere haren weet als geen ander hoe ze goed moet zingen. En dat is blijkbaar opgevallen bij Davina Michelle, want ze mag voordat het programma van de blondine begint, de fans alvast een beetje warm maken. “Ik vind het echt te gek om met Davina mee te mogen touren. Zij is een echte powerhouse en ze heeft natuurlijk ook meegedaan aan Beste Zangers. Ik voel me vereerd om onderdeel te zijn van haar tour en daarmee weer voor een nieuw publiek te mogen optreden.” Numidia kan zich momenteel geen betere plek voorstellen om te zijn. En dus deelt ze een foto van zichzelf en Davina om de vreugde te vieren.

Lees ook: Zangeres Numidia is enorm afgevallen en ziet er geweldig uit

De stuiterballen op beeld vastgelegd

Natuurlijk moeten de drukke dames even een foto met elkaar maken om het moment vast te leggen. De twee drukke stuiterballen weten maar moeilijk stil te blijven staan voor het plaatje. Maar dat zijn niet de enige stuiterende ballen die je op beeld ziet. En daar hoef je ook niet eens zo heel erg ver voor te zoeken. Zangeres Numidia trakteert het publiek op een wel heel erg bijzonder plaatje.

Wie is zangeres Numidia ook alweer?

Zangeres Numidia El Morabet, die in de artiestenwereld beter bekend staat als Numidia, is een  zangeres die bekend is geworden na haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Na haar deelname heeft ze verschillende singles uitgebracht. Ze staat bekend om haar mix van R&B, pop en andere invloeden. Numidia heeft een groeiende fanbase die elke dag groter lijkt te worden. Dat komt ongetwijfeld ook door haar mooie foto’s.

Lees ook: Foto: Zangeres Numidia poseert met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Hoe zou een samenwerking tussen de zangeressen klinken?

Nu staat Numidia natuurlijk in het voorprogramma van Davina Michelle, maar hoe zou een samenwerking tussen de twee zangeressen klinken? Wat gebeurt er op het moment dat ze samen een nummer opnemen? Een samenwerking tussen zangeressen Numidia en Davina Michelle zou waarschijnlijk een krachtige rock track worden. Beide dames hebben een indrukwekkend bereik, waardoor ze lekker kunnen experimenteren qua stijl en met gemak elke noot kunnen halen. Een samenwerking tussen hen zou dus absoluut een hit worden. Voor alsnog is het er nog niet van gekomen. Maar wellicht dat na de tour de dames ervoor openstaan om samen de studio in te duiken. Dat kan alleen maar een ontzettend mooi resultaat opleveren namelijk.

Numidia kan je nog meer bekijken en beluisteren op Instagram

Ze is een snel opkomende artiest binnen Nederland, met een mooi voorkomen en een geweldige stem. Het kan dus zomaar dat je nog veel meer wil zien van Numidia. Houdt haar Instagram in de gaten voor de laatste updates en mooiste foto’s van de zangeres.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.