Zangeres Merol lijkt niks aan te hebben op deze backstage foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merol deelt een foto op haar Instagram waar ze een heel frappant pakje aanheeft! Het is zo doorzichtig dat het net lijkt alsof ze niks aanheeft!

Merol vermomt zich als uitgeklede wortel!

Wow! Heb je de laatste foto van zangeres Merol gezien? Zo niet, blijf dan even hangen! Merol deelde namelijk een kiekje van zichzelf in een wel heel opvallend pakje. Je zou het best een echte showstopper kunnen noemen! Het pakje is zo doorzichtig dat je bijna alles kunt zien – bijna, want Merol is natuurlijk niet gek. Ze heeft zich namelijk verkleed als wortel! Het lijkt erop dat ze van plan is om het podium te betreden als een deel van een groente-ensemble, en Merol kennende is dat helemaal niet zo’n gekke move. Op de foto zien we Merol backstage, met een grote glimlach op haar gezicht. Je kan zien dat ze zich helemaal in haar element voelt in haar pakje. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een outfit, maar Merol zou Merol niet zijn als ze niet af en toe voor een verrassing zou zorgen.

Lees ook: Video: Zangeres Merol gaat helemaal los in een superstrak pakje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

Live-optreden van Merol in doorschijnend pakje

We hopen dat jullie je feesthoedjes alvast hebben opgezet, want Merol is zojuist het podium opgeklommen en ze ziet er fantastisch uit in haar wortelpakje! We kunnen niet anders dan blijven kijken naar haar optreden en haar hypnotiserende dansmoves. De mega grote tent in het Kralingse bos is nog nooit zo vol geweest, en dat is allemaal te danken aan Merol en haar groentepakje. Het lijkt alsof het publiek letterlijk aan haar lippen hangt terwijl ze haar hits ten gehore brengt. En als ze dan ook nog eens begint te dansen, dan kun je de grond onder je voeten voelen trillen. Het is een groot feest, met kleurrijke lichten en vrolijke muziek. Merol is in haar element en het lijkt alsof niets haar kan stoppen. Haar wortelpakje schittert in de lichtshow en we kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Dit is een optreden dat we niet snel zullen vergeten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Ultra (@ultradordrecht)

Méga transformatie van muurbloempje naar idool!

We hebben een ongelofelijke transformatie meegemaakt: Merol, onze favoriete artiest, is van muurbloempje naar idool getransformeerd! Het is bijna niet te geloven hoezeer ze is veranderd sinds haar jeugd, toen ze nog niet bepaald bekend stond als een schoonheid. Maar nu is dat wel anders, want als we haar nu zien, dan is het alsof we haar helemaal opnieuw moeten ontdekken. Ze ziet er zo ongelofelijk knap uit dat we haar bijna niet meer herkennen. Haar fans weten natuurlijk al dat ze een fantastische artiest is, maar nu is ze ook nog eens een ware schoonheid! Merol heeft zelfs niet terughoudend gedaan over haar verleden en hoe ze er toen uitzag. Maar het maakt niet uit, want zoals het spreekwoord luidt: het gaat er niet om hoe je begint, maar hoe je eindigt. Merol doet dat in stijl!

@merolmusic Deze trend pak ik graag even mee #bootgemist ♬ origineel geluid – DJ JAY DINESTIC

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...