Foto: Zangeres Merol bedekt haar intieme delen met piepkleine stukjes tape

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Merol heeft een paar nieuwe foto’s van haar laatste optreden gedeeld en die zijn toch wel weer enorm spannend. 

Merol houdt het spannend met stukjes tape voor intieme zones

Natuurlijk weet Merol als geen ander hoe ze een beetje tegendraads moet zijn. Haar nummers zijn al erg bijzonder, dus haar optredens kunnen niet achterblijven. De verleidelijke zangeres weet als geen ander hoe ze haar publiek moet bespelen. Met een spannend pakje hier en een leuk dansje daar gaat dat meestal als vanzelf. Nu maakt Merol het wel heel erg bond. De aantrekkelijke dame met de rode haren heeft namelijk bijna niks aan. Ze staat praktisch zonder kleren op het podium. Daar geniet haar publiek dan wel weer enorm van. Het enige wat haar nog een beetje bedekt zijn een paar stukjes tape. Nu maar hopen dat die blijven plakken het hele optreden lang.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol laat haar achterwerk met plakkerig goedje bekladden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Zangeres Merol laat zichzelf van verleidelijke kant zien

Tijdens het laatste optreden van de bloedmooie zangeres laat ze zich dus van een wel hele bijzondere kant zien. De knappe roodharige weet namelijk haar hele publiek te verleiden met een outfit die nauwelijks wat verhult. Het doorschijnende pakje wat ze draagt is mooi, maar bedekt natuurlijk niets. Ze draagt er nog een klein stukje stof onder om haar onderlichaam een beetje te bedekken, maar van boven heeft ze dan weer niks eronder aan. Om te zorgen dat haar fans niet meteen flauwvallen van enthousiasme, heeft Merol toch maar een paar stukjes tape aangebracht op tactische plekken. Zo weet ze het allemaal net aan beschaafd te houden. Maar het werd vanwege deze outfit toch wel een hele hete avond.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol laat haar voorgevel bedekken door slechts twee sterretjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Merol maakt nog even een spannend filmpje voor haar fans

Voor iedereen die nog even wilt nagenieten of terug wilt kijken naar de mooie avond, heeft Merol een verrassing. Ze heeft een filmpje laten maken van de spannende feesten. En dat ziet er toch wel heel erg bijzonder uit. Merol danst verleidelijk op en neer en al haar outfits zijn stuk voor stuk prachtig. Ook heeft Merol nog even tussendoor een hele verleidelijke verrassing op het moment dat ze haar blouse opendoet. Dan komen plots toch weer de stukken tape tevoorschijn. Merol weet wel hoe ze haar publiek moet vermaken. Dat bewijst deze spannende video maar weer eens heel erg goed.

Zangeres Merol houdt ervan om het spannend te houden

Of het nou een post is voor online, of een van haar nieuwste optredens, Merol houdt ervan om haar publiek een beetje te kunnen verleiden. En dat gaat eigenlijk altijd wel heel erg goed. De knappe zangeres weet als geen ander wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat haar fans het naar hun zin hebben. En preuts is ze totaal niet, dus al die spannende pakjes zijn voor Merol ook geen enkel probleem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?