Foto: Zangeres Merol laat haar achterwerk met plakkerig goedje bekladden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Merol heeft een nieuwe stunt uitgehaald en al haar volgers zijn er wel eventjes sprakeloos van geworden.

Zangeres Merol kust haar eigen achterwerk

Natuurlijk moet de zangeres altijd alles net even een beetje anders doen dan de meeste mensen. Dat is wel een beetje het handelsmerk geworden van de knappe zangeres. Dat maakt haar ongelooflijk leuk om naar te kijken en te volgen. Je weet namelijk nooit wat voor geks Merol nu weer bedacht heeft. Ze mocht laatst een bijzondere show geven en dat ging ook weer geheel op haar eigen wijze. Ze nam namelijk een gouden afdruk mee van haar eigen achterste en kuste die live op het podium. Dat is nog eens een statement. Op Instagram neemt ze haar volgers mee door het proces hoe de gouden prijs precies ontstaan is en hoe ze het gemaakt heeft.
Merel deelt het eerlijke verhaal over haar kadetjes

Merol zong tijdens de show waar ze aanwezig was het nummer ‘Dankspeech’ met deze gouden award in haar handen. Maar het ging nog even verder, want Merol besloot om ook eventjes live het beeld van haar eigen mooie vormen te kussen. En dat zag er natuurlijk heel erg goed uit. Het beeld bestaat al iets langer. Voor een van haar clips in 2019 besloot Merol om een afgietsel te laten maken van haar mooie achterwerk. In de clip belandde die tussen de kunstwerken in het Rijksmuseum en is die maar heel kort te zien. Merol vond het toch wel confronterend om zichzelf op die manier terug te zien.

Het maken van de afdruk was een geweldige ervaring voor Merol

Wel vertelt de zangeres dat het maken van de afdruk een hilarische ervaring voor haar was. Ze was een dagje bezig met afdrukken laten maken en op basis daarvan werd het beeld gemaakt. En dat zag er natuurlijk ontzettend top uit. Na heel erg lang bij haar in de kast gestaan te hebben dacht Merol dat het maar eens tijd was om weer eens wat met het beeld te doen. En dus pakte ze een spuitbus, verfde het beeld goud en nam het mee om trots aan de wereld te laten zien. Een heel avontuur dus! En nu je een beetje meer zicht hebt gekregen op de mooie vormen van de zangeres, valt toch wel met zekerheid te zeggen dat Merol zeer fijne kadetjes in huis heeft.
Merol is absoluut niet onzeker over haar

De knappe zangeres is alles behalve onzeker. Dat moet ook wel, aangezien ze vaak in de meest bijzondere pakjes staat te spelen. Dan moet je toch wel een beetje ijzeren zenuwen hebben. Voor Merol was het laten zien van dit spannende beeldje dus niet zo moeilijk. Al heeft ze er in het verleden dus wel meer moeite mee gehad. Maar door de jaren heen is de zangeres toch weer wat steviger in haar schoenen gaan staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!