Foto: Zangeres Hind Laroussi buigt diep voorover voor flinke knal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hind Laroussi maakt een diepe buiging, waarbij je goed zicht hebt op haar prachtige vormen. En dat zijn alles behalve golfballetjes. 

De prachtige vormen van Hind Laroussi worden door buiging extra duidelijk

Voor het geval je haar vergeten bent, Hind Laroussi is de zangeres die 3e werd bij de eerste editie van het programma Idols in Nederland. Idols was een soort The Voice of Holland, maar dan werden er meer mensen op camera beledigd en met de grond gelijk gemaakt en minder achter de camera op nare manieren benaderd. Hind werd vanuit het niks een grote artiest binnen Nederland, maar verdween eigenlijk vrij snel uit het oog. Tegenwoordig werkt de knappe zangeres vooral in het Midden Oosten, nog steeds als zangeres. Ze heeft er wel wat exotische hobby’s bijgekregen, zoals een potje golf. En dat doet ze geheel op haar eigen manier, door lekker diep te buigen en zo haar volgers optimaal te laten genieten.

Lees ook: Video: Zangeres Hind deelt vergeten beelden van oude audities
Prachtige zangeres geniet van leven in Midden Oosten

Hind is misschien verhuist naar de andere kant van de wereld, maar dat betekent nog niet dat ze een vervelend leventje heeft. Integendeel zelfs, het leven van Hind is leuker dan ooit. De zangeres vult haar dagen met nieuwe hobby’s zoals golf, maar treedt nog steeds regelmatig op. En haar fans in het Midden Oosten vinden dat maar al te fijn. En omdat het zo warm is in die regio, draagt Hind meestal de meest spannende korte pakjes tijdens haar optredens om er zo voor te zorgen dat ze toch nog een beetje afkoelt. Ironisch genoeg krijgt het publiek het alleen maar warmer van die pakjes. Maar dat maakt hen niet zoveel uit, zolang ze Hind maar mogen zien spelen.
Hind Laroussi is in al die jaren alleen maar knapper geworden

Als er een ding is dat zeker is, dan is het wel dat Hind in al die jaren die ze buiten Nederland heeft gewoond, er alleen maar knapper op is geworden. Je ziet het aan alles. Op foto’s van de knappe zangeres valt het pas echt heel goed op. Daar herken je de knappe dame bijna niet meer, vanwege haar prachtige uiterlijk. Hind was natuurlijk altijd al een knappe artiest, maar ze heeft tegenwoordig nog net even een beetje extra flair.
Hind gauw weer terug in Nederland op tour

Zo’n knappe zangeres in het buitenland laten is natuurlijk geen optie en dus zou Hind zo snel mogelijk weer een comeback tour moeten doen in Nederland. Aangezien er meer artiest uit de oude doos tegenwoordig een tweede carrière meemaken, is het nog helemaal niet zo’n gek idee voor Hind om hier een tour te doen. De aantrekkelijke brunette zou met het grootste gemak namelijk de Nederlandse zalen uitverkopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!