Foto: Zanger Flemming kan zijn knappe vriendin nu écht niet meer verstoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zanger Flemming is ontzettend gelukkig in de liefde en dat betekent dat hij zijn vriendin niet langer kan verbergen.

De ontzettend mooie vriendin van Flemming

Je hebt het vast al gehoord: Flemming, de charmante zanger die ons al zo vaak heeft laten dansen op zijn hits, heeft de liefdesloterij gewonnen! Naast zijn voortdurende succes in de hitlijsten heeft hij nu ook de perfecte match gevonden om zijn leven mee te delen. Geen eenzame avonden meer voor deze jongen – hij straalt nu van geluk! En wat een pareltje heeft hij binnen gehaald zeg. Op de foto’s die gevonden zijn van het paar kan je pas echt goed genieten van zijn nieuwe vriendin en dat is toch een mooie dame. Kijk maar eventjes mee!

Hoe heeft Flemming zijn nieuwe vriendin leren kennen?

Maar hoe heeft hij haar ontmoet? Nou, dat is een verhaal dat rechtstreeks uit een romantische komedie lijkt te komen. Het was niet via een saaie dating-app, dat kan ik je vertellen. Flemming geeft de voorkeur aan de ouderwetse aanpak. Hij is meer van het lekker praten in een gezellige kroeg, waar de vonken makkelijk overslaan. “Veel gezelliger,” vindt Flemming dan ook. Hij vertelt het met een glimlach die gelijk verraadt hoe blij hij was met deze spontane ontmoeting. De zanger heeft duidelijk weer plezier in de liefde gevonden. Misschien dat hij binnenkort wel een liefdeslied uitbrengt om het te vieren.

Wie is de mooie dame van Flemming?

Maar wie is die gelukkige? Tja, dat houdt Flemming nog even geheim. Een beetje mysterie kan geen kwaad, toch? Maar toch heeft de online juice wereld al weten te achterhalen wie de dame in kwestie is. Haar naam is Jeanne Elferink en de blondine lijkt ontzettend goed bij de zanger te passen aan de foto’s te zien. De mooie dame heeft een ontzettend leuk voorkomen en het internet gaat dan ook helemaal los op deze twee. De geruchten begonnen toen Flemming een foto deelde van zijn vakantie, waar hij duidelijk met iemand op stap was die niet op beeld wilde verschijnen. Maar onderschat nooit de roddeltantes van het internet. De naam van de dame was zo gevonden.

Wat doet Flemming eigenlijk aan romantiek?

Valentijnsdag is net geweest en met een nieuwe vriendin aan zijn zijde moet Flemming toch wel wat romantisch hebben gedaan. Wat is Flemming zijn idee van een romantische date? Nou, een zomerse picknick in Den Bosch met uitzicht om bij weg te dromen. Hij nam zijn geliefde mee naar een idyllisch plekje aan de Zuidwal, waar ze samen genoten van de zonsondergang en elkaar. Dat is nog eens genieten geblazen. Natuurlijk houdt Flemming zijn privéleven een klein beetje afgeschermd. Dat is ook wel logisch, want als je al de hele tijd in de spotlight staat, dan wil je ook af en toe wel wat rust. En dat verdient de zanger ook wel, zeker met zo’n mooie vriendin aan zijn zijde. Gelukkig zijn de foto’s er nog, dan kan je tenminste een klein beetje meegenieten van het geluk van de zanger en zijn nieuwe vriendin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!