Foto: Youtuber Melanie Latooy pronkt met haar heerlijke figuurtje in uitdagend zwemsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Melanie Latooy doet haar volgers verbazen met niet één, maar twee heerlijke foto’s in korte tijd!

Met haar ongeloof knappe lijf weet Melanie Latooy volgers flink te verrassen

De heerlijke blondine weet als influencer wel hoe ze een foto moet maken, maar dat er in zulke korte tijd twee geweldige foto’s van de blondine verschijnen is natuurlijk top. Dat voelt ook een klein beetje als een feestje. De prachtige blondine weet met haar uiterlijk al haar volgers flink te verrassen in dit heerlijke pakje. Kijk maar even mee naar de foto’s hieronder en kijk zelf even wat je ervan vindt. Al denken we dat je ze wel erg interessant zal gaan vinden.

Lees ook: Foto: Jade Anna laat haar kadetjes bruin worden in Spaanse zon

Het blauwe pakje van Melanie Latooy verhult weinig

De aantrekkelijke blondine loopt de hele dag rond in een blauw pakje dat maar zeer weinig van haar prachtige lichaam verhult. Natuurlijk is haar lange broek genoeg om de onderste helft van haar lichaam te bedekken, maar haar blouse hangt gewoon open. En daardoor kan iedereen zien wat Melanie onder haar prachtige kleren verbergt. Haar blauwe setje, die ongelooflijk goed manchet met de rest van haar kleding, komt tevoorschijn. Ook haar tattoo kan je door deze foto wat beter bekijken. Zo krijg je toch weer een vollediger beeld van de aantrekkelijke blondine dan je in eerste instantie misschien had verwacht. En dat vinden de meeste van haar volgers echt helemaal niet erg.

Melanie Latooy gooi verleidelijk op boot zitten

De tweede foto die de zeer aantrekkelijke Melanie deelt met haar publiek laat zien hoe de knappe blondine op een boot dobbert, midden op het water. Ze heeft een zeer klein badpakje aangetrokken. Het outfitje verhult eigenlijk helemaal niks van het strakke lichaam van de knappe blondine. Dat vinden haar fans natuurlijk wel fijn. Die zien het wel zitten om meer te mogen zien van het lichaam van hun favoriete influencer. Melanie heeft er zelf kennelijk ook geen problemen mee. Die vindt het niet erg om even een stukje extra van haar heerlijke lichaam te laten zien. En haar volgers vinden dat natuurlijk maar al te leuk. Die kunnen best wel genieten van het heerlijke pakje van de knappe influencer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Latooy (@melanielatooy)

Melanie Latooy weet erg goed hoe ze zichzelf moet presenteren

De zeer aantrekkelijke blondine weet maar al te goed hoe ze zichzelf moet presenteren aan een groter publiek. In haar strakke pakjes maakt Melanie namelijk altijd de meest geweldige foto’s. En daarmee weet de aantrekkelijke YouTuber natuurlijk haar fans helemaal te verwennen. Die zitten met open mond te kijken hoe Melanie de ene na de andere knappe foto van zichzelf online zet. En natuurlijk zijn die foto’s genoeg om haar volgers een prachtige dag te bezorgen. Die zijn  zo blij door het zien van de mooie plaatjes van de knappe influencer, dat ze helemaal in hun nopjes zijn. Melanie Latooy weet zo iedereen zeer blij te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!