Foto: Jade Anna laat haar kadetjes bruin worden in Spaanse zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dagen worden warmer, de krokusjes staan in de tuin en de vrouwen beginnen aan hun zomer body te werken. Jade Anna laat haar bikini topje ook links liggen… 

Jade Anna ligt te zonnen in de Spaanse zon

Zo aan het einde van de winter zijn we allemaal ziek van kou en donker. Zo ook Jade Anna, logisch. De 18-jarige YouTuber is dan ook wijs in het vliegtuig gestapt op jacht naar de zon. Samen met vriendinnen Melanie Latooy en Sophie Bierens is de schone Heemskerkse op Ibiza te vinden. Daar genieten de dames heerlijk van de Spaanse zon, zee en strand met als doel natuurlijk een lekker kleurtje op te bouwen.
Jade Anna postte ook al snel een onthullende foto waarin de drie influencers in schunnige broekjes liggen te zonnebaden, volledig met zwembad en zonnebril. Ibiza heeft natuurlijk geweldig weer en na hard werken verdient Jade Anna het ook zeker om lekker van de rust te genieten. Het is dan ook volledig te begrijpen dat de drie meiden hun topjes mooi op de grond laten liggen. Lijntjes in je tan krijg je alleen maar kopzorgen van. Gelukkig is Jade Anne in de afgelopen jaren expert geworden op het gebied van zonvakanties. De YouTuber is regelmatig in alle uithoeken van de wereld te vinden waar ze maximaal geniet van wat de locatie haar te bieden heeft. In Ibiza lijkt ze volledig op de zon te focussen en enkele dagen na het kijkje in haar achtertuin postte de brunette ook al een update. Zelf lijkt ze denderend enthousiast: “so far so good!” zet ze eronder. En met zo’n mooi zongebruind lijf begrijpen wij dat volkomen.
Jade Anna haar nieuwe huis in Heemkerk

Gelukkig hoeven we Jade Anna nooit lang in ons koude kikkerlandje te missen. Waar de een haar liefdesverdriet wellicht verwerkt met bakken ijs en chocolade, swipet de ander iets vaker haar creditcard. Zo ook Jade Anna: de 18-jarige YouTuber kocht enkele maanden geleden een prachtig huis in haar ouderlijk dorp Heemskerk, kort na haar filmpje waarin ze vertelde dat haar relatie met Gio Latooy uit was. Hoewel die breuk nou alweer op onstabiele voeten staat (zo komen de twee influencers nog steeds regelmatig voor in elkaars filmpjes en gingen ze samen naar Dubai; de geruchten gaan alweer de ronde) heeft Jade stabiele grond opgezocht in bekende buurt. De 18-jarige kocht het huis over van vriendin Romé Reinders, een andere zeer succesvolle YouTuber.

Jade Anna lijkt dolblij met de aankoop te zijn. Ze postte een uitgebreide tour van haar nieuwe woning op haar YouTube kanaal en verwende kijkers met een kijkje achter de schermen van haar privé leven. Na de veelbesproken breuk van Gio vertelde Jade Anna eerst dat ze weer bij haar moeder zou gaan wonen. Hoewel Jade in een eerder filmpje vertelde dat haar droom toch is om in Amsterdam te wonen, blijft de brunette voorlopig nog wat dichter bij huis. Afgezien van alle heerlijke zonvakanties, natuurlijk.
Jade Anna met Gio in Dubai

Naast Ibiza zoekt Jade Anna nameijk regelmatig het avontuur op. Zo was ze recent ook te vinden in Dubai. Ze heeft de vakantie uitgebreid gevlogd en ook op haar Instagram plaatste de influencers vele kiekjes van de all-inclusive vakantie. Maar in de comments was het wel duidelijk dat fans vooral benieuwd waren naar het gezelschap. Eén scherpe kijker was het opgevallen dat Jade Anna na de split met Gio niet meer op vakantie was geweest. Enkele andere comments linkten dit aan de videos en posts van Gio. De grote vraag kwam al snel opwaaien: zijn Jade Anna en Gio samen in Dubai? Daar komt al snel duidelijkheid over en Jade Anna laat al snel doorschemeren dat de twee influencers samen naar Dubai vertrokken zijn. Maar of dit als vrienden is of meer? Daar houden zowel Gio als Jade Anna zich verdacht stil over. In de comments lijkt het duidelijk: “Ze hebben gewoon weer een relatie maar durven het niet uit te brengen, sowieso”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder sproeit!