Foto: Yolanthe stiekem op exotische vakantie met nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het moment lijkt eindelijk daar te zijn: heeft Yolanthe Cabau nu wél haar ware liefde ontmoet? De actrice zou met een model in Mexico op het strand gezien zijn.

De zoektocht van Yolanthe Cabau naar haar ware liefde leek voor een lange tijd een hopeloze zaak te zijn. De situatie leek zelfs zo hopeloos dat veel mediabedrijven er zelf verhalen en geruchten over gingen verzinnen. Maar nu blijkt dat Yo misschien toch wel de liefde heeft gevonden; eindelijk. De actrice is namelijk veel afwezig van Social Media en is bijna nooit meer in Nederland te vinden. Door het opvallende (of juist onopvallende) gedrag van Yolanthe hebben we haar natuurlijk iets beter in de gaten gehouden. Nu zou ze met een bekend model gespot zijn op het strand in Mexico. De beruchte foto van de twee is nog niet vrijgegeven, maar er zijn wel meer dan genoeg andere aanwijzingen…

Is de man op deze foto de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau?

De geruchten gaan al een best lange tijd rond. We hebben vooral verhalen over Yolanthe Cabau en Donny Roelvink gehoord, maar Donny is het nu toch niet voor Yo. Zo gingen er nog heel wat andere geruchten rond, waarvan één de waarheid lijkt te zijn. Yolanthe werd namelijk gekoppeld aan model Lentini Eersteling. Dat gerucht leek destijds het minst logisch, omdat alleen juice channel RealityFBI het vermoedde. Het enige bewijs wat zij toen hadden was dat de twee het erg leuk hadden op de secret birthday bash van Lentini. Nu lijkt het er toch op dat ze gelijk hadden, want volgens Shownieuws zijn Yolanthe en Lentini samen gespot in Mexico. Maar wie is dat model met wie Yo op het strand zit dan? Hij is te zien op de foto hieronder!

Yolanthe Cabau is overal en nergens op Instagram

Bij Yolanthe staat een wereldreis op de planning als we naar haar Instagram account kijken. De actrice is vooral in Amerika te vinden. Los Angeles lijkt haar favoriete plek te zijn, maar ze ging ook een paar dagen langs Colorado om daar te skiën. Het is bijna niet meer bij te houden wat Yolanthe waar allemaal uitspookt, maar het maakt het allemaal wel een stuk mysterieuzer. Zou het te maken hebben Lentini, die ook overal en nergens lijkt te zijn op Instagram?

Lees ook: Yolanthe zoent vriendin op foto van grootste hoogtepunt

Had Yolanthe al die tijd al een nieuwe liefde?

Omdat zowel Yolanthe als Lentini het erg moeilijk voor hun Instagram volgers maken, zijn we alleen maar nog nieuwsgieriger. De grootste vraag is natuurlijk: is het echt zo? Er kan natuurlijk niks met zekerheid gezegd worden, maar als we die man bij Shownieuws mogen geloven is het wel echt zo. Ten minste, volgens hem zijn de twee samen op het strand gespot én voerde Lentini Yolanthe zelfs fruit… Omdat de twee op Instagram erg sneaky te werk gaan, vragen we ons af hoe lang ze al bezig zijn. Het zou namelijk al heel lang gaande kunnen zijn, en misschien hebben ze het wel heel lang verborgen gehouden door hun Instagram tactiek. Hopelijk gaat Yo ons ooit nog duidelijkheid geven, als ze ooit nog terugkomt naar Nederland…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.