Foto: Yolanthe Cabau vastgevroren in Amerika?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau geniet volop van een heerlijke skivakantie. De actrice is niet alleen op de piste te vinden, maar is ondanks de kou ook te vinden in een sfeervol zwembad.

Het skiseizoen is begonnen en natuurlijk wagen veel BN’ers ook deze winter een afdaling van de skipiste. Hoewel er meer dan genoeg foto’s van bekende Nederlands voorbij komen, springt er één uit. Het is wel te verwachten, maar de heerlijke vakantiefoto’s van Yolanthe Cabau op de skipiste trekken veel aandacht. De actrice spendeert de feestdagen in Colorado, waar ze waarschijnlijk ongestoord haar gangetje kan gaan. Ze deelt daar een paar prachtige foto’s, en dan hebben we het niet over de foto’s van het besneeuwde gebied! Omdat Yolanthe Cabau veel bezig is met sport, is skiën natuurlijk de perfecte getaway in de winter. Toch zijn dit de eerste wintersportkiekjes van de actrice die we ooit op haar Instagram hebben gezien. Aan de filmpjes te zien heeft Yo toch al ervaring!

Yolanthe Cabau chillt ’s avonds in stomend zwembad

Yolanthe deelt een hele boel foto’s van haar skitrip. Het zijn voornamelijk foto’s van de natuur, maar gelukkig deelt ze ook nog een paar foto’s waar ze zelf ook op staat. Die foto’s zijn via de Instagram post hierboven allemaal te bekijken. Op de laatste twee foto’s geniet de actrice van een heerlijk stomend zwembad. Yo heeft de ultieme vakantiemodus zeker aangezet, want ze lijkt volop te genieten in het paarse zwembad. Het ziet er dan ook uit alsof er een goed sfeertje hangt, maar het kind met wie Yolanthe op de foto staat herkennen wij niet. Yo is er dus vermoedelijk niet alleen met haar zoontje Xess, en er zijn waarschijnlijk meer gasten aanwezig waarvan ze geen foto’s deelt. Zou ze haar gezelschap expres anoniem houden?

Lees ookYolanthe zoent vriendin op foto van grootste hoogtepunt

Yolanthe Cabau ziet er zelfs op de piste goed uit!

De meeste skipakjes zijn alles behalve charmant, maar Yolanthe Cabau ziet er zelfs in een ski outfit goed uit! Dat is op de foto hieronder ook heel duidelijk te zien (5e foto Yolanthe haar Instagram). Ze draagt een korte roze skijas en draagt er natuurlijk een matchende skibroek bij! Zelfs tijdens een skivakantie, waarbij je het grootste deel van de tijd onherkenbaar bent door de bril en helm, doet ze haar best. Yo gaat op de skibaan voor paars en dat is een kleur die de actrice niet vaak aanheeft. Ze zou vaker paars moeten dragen, want het staat haar schitterend!

Yolanthe Cabau ziet er zelfs op de piste goed uit

Bewijst deze foto de verslaving van Yolanthe Cabau?

Het lijkt alsof het al te lang geleden is dat Yo voor het laatst in Nederland was. De actrice en haar zoontje Xess zijn voornamelijk in de Verenigde Staten te vinden en blijven daar tijdens kerst waarschijnlijk ook nog. Op Instagram deelt Yolanthe voornamelijk foto’s vanuit Amerika. Zou ze er ook daadwerkelijk al die tijd zijn of gaat ze telkens heen en weer. Het lijkt erop dat ze daar nog even blijft, maar gaat ze ooit nog terugkomen? Yo lijkt wel verslaafd aan deze eeuwenlange vakantie te zijn…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.