Foto: Yolanthe Cabau toont grootste troeven in meest riskante jurkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De actrice Yolanthe Cabau gooit álles in de strijd om het te maken in Hollywood. Ze is apetrots op haar eerste rol en deelt kersverse beelden van achter de schermen. Daarbij houdt Yolanthe zich niet bepaald in! Vooral in dit roze jurkje steelt ze de show!

Yolanthe Cabau gooit álles in de strijd met optreden

Yolanthe Cabau, die inmiddels al meer dan één jaar in LA woont, is apetrots op haar eerste filmrol en deelt daarom enthousiast kersverse beelden van achter de schermen. In een roze jurk vol glitters staat Yolanthe op het podium. Haar stralende glimlach en de sprankelende lichten zorgen voor een magisch moment. Het nummer ‘Lets get loud’ van Jennifer Lopez begint en Yolanthe begint heerlijk mee te zingen en te dansen op het ritme van de muziek. Ze beweegt soepel over het podium terwijl ze haar stem gebruikt om de kijkers te betoveren. Haar dansjes zijn ludiek en vol energie, waardoor het publiek niet kan stoppen met juichen en dansen. Yolanthe geniet zichtbaar van het optreden en straalt pure vreugde uit terwijl ze zingt en danst. Ze maakt een diepe buiging voor de camera waar je het nodige nog kan zien. We zijn door deze beelden ontzettend benieuwd geworden naar de film!

Lees ook: Yolanthe Cabau schudt met heupen in stiekem opgenomen video

Yolanthe Cabau omsingeld door mannen

Yolanthe staat op het podium, omringd door een groep enthousiaste en energieke mannen die volledig opgaan in haar muziek. Ze springen en draaien, en laten hun dansmoves zien alsof hun leven ervan afhangt. Yolanthe kijkt om zich heen en kan niet anders dan lachen. Ze staat midden tussen al deze mannen en haar glinsterende roze jurk valt op tussen hun outfits. Maar ze is niet van plan om achter te blijven. Ze begint te dansen en haar moves zijn net zo goed als die van de mannen om haar heen. Haar dansjes zijn speels en grappig, waardoor de mannen nog meer plezier hebben. Ze spelen met elkaar en dagen elkaar uit om nog beter te dansen. Yolanthe kan niet anders dan meedoen en haar positieve energie lijkt iedereen op het podium te beïnvloeden. De muziek stopt en Yolanthe kijkt trots naar de mannen om haar heen. Het was een onvergetelijk moment waarbij Yolanthe bewees dat ze net zo goed kan dansen als ieder ander.

Yolanthe Cabau schudt soepeltjes met heupen

De ex van Wesley Sneijder kent haar maar al te goed! Hieronder zie je een video waar ze even flink met haar heupen schudt in de kleedkamer! Dat doet de 37-jarige Jolanthe Cabau nog zéér soepel mogen we wel zeggen! Buiten dat verwent ze haar volgers enorm door dit te delen op haar Instagram-account. Moet je eens even kijken wat voor een jopen de actrice heeft, en wat we daar voor een close up van krijgen! Leuk om te zien dat Yolanthe het zo naar haar zin heeft en dit met de buitenwereld deelt.

Yolanthe krijgt haar schoenen niet meer uit

Hieronder zie je nog een video als tipje van de sluier hoe problematisch de schoenen uitgaan van Yolanthe Cabau! Het lukt haar zelf niet om ze uit te krijgen, en krijgt assistentie maar ook dat wil niet vlotjes verlopen. Yolanthe heeft te hard haar best gedaan met dansjes doen en zit nu helemaal vast gegoten in haar mooie roze schoenen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!