Yolanthe Cabau schudt met heupen in stiekem opgenomen video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is online een video verschenen van Yolanthe Cabau die aan het dansen is. Ze schudt wild met haar heupen en gaat helemaal los. Vervolgens wordt ze door een groepje mannen de lucht in getild en ze vindt het geweldig. De video is vanuit een hoekje opgenomen, maar de actrice is duidelijk te herkennen.

Beelden uit de club

De beelden komen uit een club. Yolanthe danst op het podium terwijl ze zingt. Ze draagt wit, wat erg opvalt met donker licht. De mannen om haar heen hebben allemaal zwart aan. Dat maakt het effect extra duidelijk. De beelden zijn gemaakt behind the scenes bij haar nieuwe film. Het is duidelijk dat ze een zangeres speelt. Op de beelden danst ze heftig. De film wordt opgenomen in Hollywood. Velen vragen zich dan ook af: heeft ze eindelijk haar doorbraak te pakken?

Yolanthe is druk

Naast dansen in haar nieuwe film, heeft Yolanthe nog meer te doen. Op haar Instagram kwamen de laatste tijd meerdere mijlpalen voorbij. Zo bestond haar beauty en lifestyle shop onlangs twee jaar. Hier verkoopt ze naast sportkleding ook fatburn- en proteïne poeders. Dit alles is te vinden onder het merk Cabau. Daarbij hoort ook de app. Hierin kun je verschillende sportoefeningen vinden. Alles aan dit merk schreeuwt jong en gezond blijven, maar dan wel in pastel kleuren. Daarnaast vierde Yolanthe ook de mijlpaal dat haar goede doel in Amerika voor het eerst geld had opgehaald. Yolanthe is één van de vier oprichters van stichting Free A Girl. Dit Nederlandse goede doel treedt op tegen mensenhandel van minderjarige meisjes. Hierbij gaat het doel specifiek in tegen sekshandel bij minderjarigen. Yolanthe is naar Amerika verhuist om daar de Amerikaanse versie van het goede doel op te zetten en zo de stichting uit te breiden. Dat was duidelijk een goede keuze, want ze heeft al veel geld opgehaald. De eerste avond heeft het goede doel meer dan 400.000 dollar opgehaald.

Andere bezigheden

Gelukkig heeft Yolanthe nog tijd over voor andere dingen naast werk. Ze lijkt namelijk ontzettend druk. Overdag acteren, ’s avonds je bedrijf runnen en dan in het weekend nog een hele stichting om te lijden. Als we naar haar Instagram kijken is dat toch niet haar realiteit. Ze moet namelijk ook nog haar zoon opvoeden en daarnaast zien we dat er nog genoeg tijd over is om te reizen. Op die reisjes ziet ze ook nog haar vriendinnen weleens. Er is dus wel een beetje work-life balans te vinden. Zelfs op liefdesgebied is het al een tijdje niet meer stil bij de dame. Dat is niet erg bijzonder aangezien ze veel fans heeft. De dame ziet er ontzettend goed uit en heeft haar leven goed op orde. Haar vriend doet niet onder. Het zou gaan om een model. Ze is sinds 2019 uit elkaar met Wesley Snijder. De voetballer ziet zijn zoon, dus de twee hebben nog wel contact.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...