Foto: Yolanthe Cabau leidt kassamedewerker af met doorschijnend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau heeft een heerlijk nieuw shirtje aan, maar weet daarmee wel iedereen af te leiden. Het effect deelt ze even op beeld. 

De prachtige brunette Yolanthe Cabau heeft nieuw bijzonder shirtje

Yolanthe Cabau deelt een heerlijk beeld van hoe ze samen met een vriendin naar de film Barbie gaat in de bioscoop. En natuurlijk moet de prachtige brunette eerst even van tevoren wat lekkers kopen voor bij de voorstelling. Yolanthe besluit  om dat even op film vast te leggen. En daardoor kan je gelijk heel erg goed het strakke roze shirtje zien wat ze aan heeft. De knappe brunette houdt namelijk eerst de camera even op zichzelf gericht. En wat een fantastisch beeld levert dat ook op! Yolanthe ziet er in haar shirtje echt geweldig uit. Het moet voor de medewerkers van de bioscoop toch wel knap lastig zijn geweest om normaal hun werk uit te voeren op deze manier. Ze raken de hele tijd afgeleid van Yolanthe en haar strakke shirtje. Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Maar Yolanthe vindt het zelf wel erg leuk dat ze dit effect heeft op mannen.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau pronkt met haar beeldschone zussen in knellend bovenstukje

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de perfecte rondingen

Natuurlijk raakt iedereen afgeleid door de prachtige brunette, want haar lichaam is eigenlijk ook perfect. Daar gaat meteen je aandacht naar toe als Yolanthe voorbij loopt. De zeer aantrekkelijke brunette weet met haar geweldige video ook haar fans thuis even flink te verleiden. De grote ‘vriendinnen’ van Yolanthe staan erg goed op beeld. Daar kan je best wel goed van genieten op deze manier. Yolanthe heeft er ook voor gezorgd dat ze een truitje droeg waar haar mooie vormen nog net even een stukje beter in uit kwamen. Op die manier weet ze al haar fans toch wel flink te bekoren.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau knalt bijna uit haar topje tijdens feestje met haar bloedmooie zusjes

Yolanthe Cabau is er helemaal klaar voor

De prachtige brunette is helemaal klaar om de film Barbie te gaan zien. Ze heeft zichzelf al helemaal aangekleed als een grote Barbie en dat gaat misschien toch wel een beetje afleidend werken in de bioscoopzaal. Want als je wilt genieten van de film dan is het toch wel een beetje lastig als een bloedmooie Yolanthe Cabau naast je zit. Dat leidt namelijk alleen maar af van de film. Daar kan Yolanthe natuurlijk niks aan doen, maar het blijft wel een feit dat je met Yolanthe naast je niet echt meer op de film gaat letten.

Yolanthe Cabau weet iedereen te betoveren

De heerlijke brunette weet met haar roze look iedereen te betoveren. Dat is voor haar ook helemaal niet zo moeilijk om voor elkaar te krijgen. Het knappe model weet met haar heerlijke outfit flink wat hoofden te doen draaien. En dat is natuurlijk iets wat alleen Yolanthe Cabau als geen ander kan. De prachtige brunette zorgt er weer voor dat iedereen om zich heen wat te genieten heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.