Foto: Wordt Emma Heesters nieuwe slachtoffer van Marco Borsato?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat een nummer opnemen met niemand minder dan Marco Borsato. Maar is dat wel een goed idee?

Het gaat erg goed met zangeres Emma Heesters. Ze brengt het ene na het andere succesvolle nummer uit en ze is hard op weg om de best beluisterde artiest van Nederland te worden. Ook heeft ze laatst samen met haar vriend een huis gekocht, dus privé gaat het ook goed met de beeldschone zangeres. Tussen neus en lippen door kondigt Emma aan dat ze een nieuw nummer gaat maken met Marco Borsato. Maar of dat na de ophef van de afgelopen week nog wel zo’n goed idee is valt nog te bezien.

Lees ook: Verklapte deze foto per ongeluk Krokodil Emma Heesters in The Masked Singer?

Nieuwe beschuldigingen voor Marco

Emma is inmiddels de studio in gedoken met Marco, maar of dat wel zo’n goed idee is, dat valt te bezien. Marco Borsato krijgt namelijk momenteel een gigantische mediastorm over zich heen. Wat is er gebeurd? Tot hij stopte met The Voice organiseerde Marco elk jaar een barbecue bij hem thuis voor kandidaten die bij hem in het team hebben gezeten bij The Voice en The Voice Kids. Op een van die barbecues heeft hij zich volgens sommigen misdragen. En dat bij jonge meisjes van 13 en 15 jaar oud. Dat is nogal een pittige beschuldiging aan het adres van de bekende zanger. Maar het gerucht vindt steun bij een zangcoach van een van de kandidaten. Mathilde Santing, die een van de jonge kandidaten onder haar hoede had als zangcoach vindt het hele verhaal niet zo ongeloofwaardig. Zij beaamt dat een van haar kandidaten na afloop van de barbecue beaamde dat ze Marco haatte. Een nogal sterke uitspraak vanuit een kind.
Emma stopt voorlopig niet met samenwerking

Of de geruchten nu waar zijn of niet, Emma stopt voorlopig de samenwerking met Marco niet. Dat wordt ook lastig, want het nummer is al zo goed als opgenomen. Emma blijkt een groot fan te zijn van Marco Borsato. zo vond ze het een hele eer om samen met ‘de grootste zanger van Nederland’ een duet te mogen doen. Ook speelde Emma ooit een nummer van Marco en dat klonk best wel heel goed. Een samenwerking tussen de twee kan muzikaal dus alleen maar iets moois opleveren. Het is alleen te hopen dat de geruchten niet waar blijken en Marco inderdaad zijn handjes thuis wist te houden.

Emma heeft nog geen oordeel

De geruchten zijn pas net nieuw, dus er is nog helemaal nog niet zo veel bekend over de hele affaire met de barbecue. Als het allemaal waar is, dan wordt dat funest voor Marco zijn carrière en kan Emma niet anders dan de release van het nummer stopzetten. Maar voorlopig laat Emma zich nog niet uit over de situatie. Dat is ook verstandig op dit punt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!