Foto: Wesley Hoedt lijkt Emma Heesters te bedriegen met vieze appjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wesley Hoedt en Emma Heesters lijken op papier het perfecte koppel, maar achter de schermen is Wesley misschien helemaal niet zo netjes. 

Hoewel zangeres Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt misschien overkomen als het perfecte koppel is er achter de schermen absoluut iets gaande. Zo zijn de twee elkaar continu aan het volgen en ontvolgen op social media. Dat is typisch gedrag voor een stel dat door een ruzie heen gaat. Je vecht met elkaar, maakt het weer goed en alles begint opnieuw. In die cirkel lijken Emma en haar vriend momenteel te zitten. Maar waar maakt het perfecte koppel dan zoveel ruzie over? Gaan hun ruzies misschien over de vele berichten die Wesley naar vrouwen stuurt de laatste tijd? En waarom vindt hij dat trouwens nodig? De meest perfecte vrouw van Nederland zit al bij hem thuis op de bank.

Lees ook: Foto: Emma Heesters toont glimmende ballonnen na feestje in kleedkamer
Wesley Hoedt houdt volgens de foto van JuiceChannel wat achter voor Emma Heesters

Wesley volgt Emma niet meer en Emma heeft alle foto’s met Wesley verwijderd. Dat is zeker niet het gedrag van twee mensen die in een gezonde relatie zitten. Wat is er nu precies aan de hand met dit bekende koppel. JuiceChannel dook in de zaak en wist niet veel later een aantal bijzondere berichten boven tafel te krijgen.

Wesley Hoedt stuurt spannende berichten naar andere vrouwen dan Emma Heesters

Hij woont misschien samen met Emma Heesters, maar zijn pleziertjes probeert Wesley buiten de deur te vinden. Aan de DM’s te zien die Wesley naar veel verschillende vrouwen heeft gestuurd, is Wesley alles behalve een trouw vriendje. Hij probeert zijn geflirt een beetje lacherig over te laten komen, maar met een simpele ‘haha’ redt hij zich niet uit deze situatie. Misschien dat Emma haar volgende nummer wel een break-up-song wordt als Wesley zo door gaat. Heel erg netjes is het in ieder geval niet. Al helemaal omdat de meeste mannen van Nederland een moord zouden doen om samen met Emma samen te mogen wonen. En Wesley lijkt dat allemaal zomaar aan de kant te willen schuiven.

Wesley is niet vies van een foto of een afspraakje

Niet alleen is Wesley heel erg benieuwd naar foto’s van de knappe dames waar hij mee flirt, maar hij zou ook absoluut een keer met ze willen afspreken. De ironie ontgaat Wesley vast, maar hij heeft zijn eigen vriendin ook ooit ontmoet via een DM op Instagram. Misschien dat Wesley de relatie niet meer zo voelt, en alvast terugvalt op oude patronen om een nieuwe vriendin te vinden. Dat zou treurig zijn voor Emma Heesters, maar goed nieuws voor alle vrijgezelle mannen van het land. Die maken dan opeens weer kans op een afspraakje met de knapste zangeres van Nederland. Wesley weet misschien niet wat hij weg gooit, maar er zijn genoeg andere mannen die maar al te graag in het gat springen wat hij achterlaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!