Foto: Wesley Hoedt bedriegt Emma Heesters wéér met vieze appjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters blijft trouw aan voetballer Wesley Hoedt, maar hij bewijst keer op keer dat hij het vertrouwen van z’n beeldschone zangeresje eigenlijk niet verdient!

Wesley Hoedt heeft al een lange tijd een relatie met Emma Heesters. Voordat de relatie tussen de twee überhaupt was begonnen, waren er al geruchten dat Wesley Hoedt niet trouw was. Ook nu komen er weer berichten naar buiten dat Wesley Hoedt zich niet in kan houden. Hij lijkt niet te kunnen stoppen met het benaderen van mooie meisjes op social media!

Emma Heesters zet zichzelf voor schut

Volgens juice kanalen weet Emma Heesters van al het contact tussen Wesley Hoedt en andere vrouwen. Ondanks dat de beeldschone zangeres het weet blijft ze de voetballer wel trouw. Terwijl Emma trouw blijft, doet Wesley Hoedt dit volgens de juice kanalen niet. Ondanks alle geruchten blijft de knappe blondine haar vriendje aanmoedigen. Bij een voetbalwedstrijd komt Emma Heesters zelfs met een tas waar ‘Hoedt’ op staat. Ze zeggen altijd dat liefde blind maakt. Het lijkt er nu op dat dit bij Emma Heesters echt het geval is. Het kunnen natuurlijk ook allemaal geruchten zijn waar de zangeres niks van af wilt weten. Wanneer je de geruchten moet geloven mag Wesley Hoedt in zijn handen knijpen dat de knappe zangeres nog steeds bij hem is.

Wesley Hoedt heeft wéér een slachtoffer te pakken

Juice kanalen horen weer van verschillende kanten dat Wesley Hoedt weer op jacht is. Achter Emma haar rug om benaderd Wesley namelijk weer allemaal andere dames. De dames die slachtoffer worden van de voetballer benaderen Emma Heesters persoonlijk. De prachtige zangeres leest de appjes wel, maar reageren doet ze niet. Wat wel opvallend is, is dat de appjes van Wesley Hoedt daarna verdwijnen. Dit betekent dus dat Emma Heesters het er wél met Wesley Hoedt over heeft. Het lijkt er dan ook op dat Wesley weet dat hij fout zit, aangezien die appjes na een ‘onthulling’ van juicechannel weer verwijderd worden. Het erge is alleen dat Emma Heesters nog steeds bij hem blijft! Elke week hetzelfde liedje, maar toch zien we Emma steeds weer in het stadion het trouwe voetbalvrouwtje spelen. Waar de meeste vrouwen al lang hun spullen had gepakt, doet de knappe blondine dat niet.

Emma Heesters blijft Wesley Hoedt aanmoedigen

Wanneer je alle juice kanalen moet geloven kan het bijna niet meer anders dan dat de verhalen waar zijn. Toch zijn de twee tortelduifjes nog steeds bij elkaar. Doordat ze nog bij elkaar zijn, zijn de geruchten misschien toch onzin. Het maakt Emma Heesters niet uit wat er allemaal in de media wordt gezegd, want zij blijft achter haar vriend staan. Achter je vriend blijven staan hoort in een normale relatie dan ook. De vraag is alleen: is het ook een normale relatie? Laten we met zijn allen maar hopen dat Wesley Hoedt van zijn fouten heeft geleerd en niet nog een keer vreemd is gegaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!