Foto: waar is het haar van Emma Heesters gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk hebben we een antwoord op een van de raadsels van Emma Heesters. Op een nieuwe foto wordt duidelijk waarom de zangeres haar haren altijd los draagt.

Als we naar de prachtige Emma Heesters kijken lijkt het in eerste instantie niet alsof ze iets te verbergen heeft. Toch is er één ding wat altijd opvalt aan het uiterlijk van de zangeres. En nee, het gaat er dit keer niet om dat ze opvalt doordat ze knap ik. Emma heeft nooit een staart in en draagt haar haren altijd los. Ten minste, voor zover wij weten en van wat tot nu toe hebben gezien. Als je door de Instagram pagina van de zangeres scrollt zie je dat ze haar haren op geen enkele foto vast of strak draagt. Emma heeft natuurlijk prachtige blonde lokken, maar waarom draagt ze die eigenlijk altijd los? Daar lijken we nu eindelijk antwoord op te hebben. De zangeres deelt via Instagram een video waarin ze haar haren strak naar achter draagt. Na het zien van die video kunnen we het raadsel eindelijk oplossen…

Draagt Emma Heesters hierom haar haren áltijd los

Draagt Emma Heesters hierom haar haren áltijd los?

Op een nieuwe video in haar verhaal draagt Emma haar haren voor de verandering een keer vast. Op de foto hierboven is te zien hoe de zangeres er dan uitziet. Ze lijkt er helemaal niet meer op zichzelf. Haar voorhoofd is bizar groot, maar dat is ook een beetje een illusie. Het licht in het filmpje en de invalshoek van de video helpen daar namelijk ook niet echt bij. Emma mag dan misschien niet gezegend zijn met haar haarlijn, maar de zangeres heeft alsnog prachtige blonde lokken. Ook neemt het niet weg dat Emma Heesters er altijd schitterend uitziet; met los haar én als ze haar haren vast heeft!

Lees ookEmma Heesters zet volgers voor onmogelijk dilemma met heerlijke foto

Emma Heesters schittert bij ‘Onmogelijke Duetten: Kerstspecial’

In Onmogelijke Duetten kunnen BN’ers een duet zingen met bijvoorbeeld iemand niet niet bereikbaar is of een overleden persoon. Het eerste seizoen werd veel bekeken op SBS6, waardoor het programma een tweede seizoen mag maken. Natuurlijk is Emma Heesters een van de BN’ers die een kans in het programma krijgt. Met haar schitterende stem alleen al kan ze een onmogelijke solo zingen, laat staan dat het een duet wordt. Omdat de zangeres zo een kerstfanaat is krijgt ze ook nog de eer om aan de kerstspecial mee te doen. De verwachtingen zijn natuurlijk hoog, maar Emma kennende komen die verwachtingen wel uit. We zijn benieuwd met wie de zangeres een onmogelijk duet gaat zingen!

Emma Heesters neemt je mee backstage met foto bij The Streamers

Ook over de video waarin Emma een staart in heeft moeten we het even hebben. De zangeres deelt namelijk een back-stage kijkje bij de voorbereidingen voor The Streamers. Emma Heesters is er dit jaar onderdeel van en dat betekent dat een gratis live concert van de zangeres online te volgen is. The Streamers maakt het mogelijk om, ondanks de corona pandemie, toch een sfeervol concert bij te wonen. Dat het concert sfeervol is, is nu wel duidelijk. Dat komt namelijk vooral doordat we Emma Heesters er gaan zien optreden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!