Foto: waar is het haar van Emma Heesters gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk hebben we een antwoord op een van de raadsels van Emma Heesters. Op een nieuwe foto wordt duidelijk waarom de zangeres haar haren altijd los draagt.

Als we naar de prachtige Emma Heesters kijken lijkt het in eerste instantie niet alsof ze iets te verbergen heeft. Toch is er één ding wat altijd opvalt aan het uiterlijk van de zangeres. En nee, het gaat er dit keer niet om dat ze opvalt doordat ze knap ik. Emma heeft nooit een staart in en draagt haar haren altijd los. Ten minste, voor zover wij weten en van wat tot nu toe hebben gezien. Als je door de Instagram pagina van de zangeres scrollt zie je dat ze haar haren op geen enkele foto vast of strak draagt. Emma heeft natuurlijk prachtige blonde lokken, maar waarom draagt ze die eigenlijk altijd los? Daar lijken we nu eindelijk antwoord op te hebben. De zangeres deelt via Instagram een video waarin ze haar haren strak naar achter draagt. Na het zien van die video kunnen we het raadsel eindelijk oplossen…

Draagt Emma Heesters hierom haar haren áltijd los

Draagt Emma Heesters hierom haar haren áltijd los?

Op een nieuwe video in haar verhaal draagt Emma haar haren voor de verandering een keer vast. Op de foto hierboven is te zien hoe de zangeres er dan uitziet. Ze lijkt er helemaal niet meer op zichzelf. Haar voorhoofd is bizar groot, maar dat is ook een beetje een illusie. Het licht in het filmpje en de invalshoek van de video helpen daar namelijk ook niet echt bij. Emma mag dan misschien niet gezegend zijn met haar haarlijn, maar de zangeres heeft alsnog prachtige blonde lokken. Ook neemt het niet weg dat Emma Heesters er altijd schitterend uitziet; met los haar én als ze haar haren vast heeft!

Lees ookEmma Heesters zet volgers voor onmogelijk dilemma met heerlijke foto

Emma Heesters schittert bij ‘Onmogelijke Duetten: Kerstspecial’

In Onmogelijke Duetten kunnen BN’ers een duet zingen met bijvoorbeeld iemand niet niet bereikbaar is of een overleden persoon. Het eerste seizoen werd veel bekeken op SBS6, waardoor het programma een tweede seizoen mag maken. Natuurlijk is Emma Heesters een van de BN’ers die een kans in het programma krijgt. Met haar schitterende stem alleen al kan ze een onmogelijke solo zingen, laat staan dat het een duet wordt. Omdat de zangeres zo een kerstfanaat is krijgt ze ook nog de eer om aan de kerstspecial mee te doen. De verwachtingen zijn natuurlijk hoog, maar Emma kennende komen die verwachtingen wel uit. We zijn benieuwd met wie de zangeres een onmogelijk duet gaat zingen!

Emma Heesters neemt je mee backstage met foto bij The Streamers

Ook over de video waarin Emma een staart in heeft moeten we het even hebben. De zangeres deelt namelijk een back-stage kijkje bij de voorbereidingen voor The Streamers. Emma Heesters is er dit jaar onderdeel van en dat betekent dat een gratis live concert van de zangeres online te volgen is. The Streamers maakt het mogelijk om, ondanks de corona pandemie, toch een sfeervol concert bij te wonen. Dat het concert sfeervol is, is nu wel duidelijk. Dat komt namelijk vooral doordat we Emma Heesters er gaan zien optreden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...