Foto: VVD-leider Dilan Yesilgoz krijgt veel commentaar op vreemde Prinsjesdag-hoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige politica Dilan Yesilgoz heeft een nieuwe outfit aangetrokken, speciaal voor Prinsjesdag. Maar daar krijgt ze veel commentaar op.

Dilan Yesilgoz maakt bijzondere indruk met nieuwe foto

De knappe politica heeft een nieuwe hoed op de foto. En die hoed laat veel mensen toch even twee keer kijken. Want het is nogal een bijzonder ontwerp. Natuurlijk komt de hoed niet zomaar ergens vandaan. Dilan heeft hem van een bijzondere hoedenmaker uit Oekraïne, waar ook Beyoncé haar hoeden vandaan haalt. Zou Dilan zo stiekem haar support voor dat land tonen of wil ze er gewoon net zo mooi bijlopen als Beyoncé? het kan natuurlijk allebei. De aantrekkelijke politica ziet er in ieder geval super knap uit op haar nieuwste foto. Oordeel zelf!

Lees ook: Foto: 5x bewijs dat Dilan Yesilgöz de mooiste minister-president ooit kan worden

De heerlijke rode outfit van Dilan Yesilgoz

De prachtige politica heeft duidelijk een favoriete kleur, namelijk rood. De meeste van haar pakjes en jurkjes zijn namelijk deze verleidelijke kleur. En dat heeft een goede reden. De prachtige dame ziet er namelijk echt ontzettend goed uit in een rood pakje. Met haar nieuwe outfit weet Dilan echt volledig de aandacht te trekken van haar volgers. Die raken onder haar post niet uitgesproken over de outfit van de knappe dame. Met haar pakje is Dilan helemaal klaar voor Prinsjesdag. Wat daar ook verteld gaat worden, Dilan is sowieso het gesprek van de dag.

De grote groene hoed doet Dilan Yesilgoz wel erg opvallen

Haar grote groene hoed doet ervoor zorgen dat Dilan Yesilgoz meteen ontzettend goed opvalt op de foto. Ze zal straks bij Prinsjesdag ook makkelijk te spotten zijn op de foto. Ze heeft zich namelijk gekleed als een soort verleidelijke aardbei. En daarmee weet de politica toch wel weer flink eruit te springen. In de politiek is het belangrijk om te blijven opvallen en Dilan Yesilgoz weet precies hoe dat moet.
Is Dilan Yesilgoz de best geklede politicus?

De aantrekkelijke dame weet met haar strakke outfits altijd de aandacht te grijpen. Haar elegante, maar toch zeer verleidelijke pakjes zorgen ervoor dat de politica in het middelpunt van de aandacht staat. Wat ze zegt maakt daarna eigenlijk niet eens zoveel meer uit. En een dame met zoveel charisma, die schopt het natuurlijk ver. Er is dus een best grote kans dat Mark Rutte straks door deze prachtige vrouw wordt opgevolgd. Dat maakt de persconferenties in ieder geval een stukje interessanter om te zien.

Dilan Yesilgoz maakt indruk met knappe verschijning

Overal waar de knappe politica verschijnt, maakt ze meteen indruk. De ruimtes waar ze binnenloopt vallen meteen stil. Dat is ook niet zo gek, want de knappe dame heeft een prachtig wat enorm opvalt tussen alle stoffige politici. Het zou dus goed zijn om Dilan als volgende premier te hebben, dat maakt de politiek een stuk leuker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!