Home Nieuws Foto: Vrouw van DJ Tiësto laat rondingen zien in piepkleine badkleding

Foto: Vrouw van DJ Tiësto laat rondingen zien in piepkleine badkleding

Annika Verwest

Annika Backes, de vrouw van DJ Tiësto, verwent volgers enorm met zéér pikant kiekje, ze draagt een ontzettend kleine bikini waar haar troeven zo uitvallen als ze even niet oplet!

Annika deelt heerlijk pikant kiekje in zwembad

De vrouw van DJ Tiësto, Annika verwent volgers gigantisch met deze close-up van haar in een super strakke bikini. Ze is in het heerlijk Malibu in California! Van die plek weten we dat daar de zon ontzettend vaak schijnt, en niet alleen wij, maar ook Annika! Ze heeft namelijk haar meest luchtige bikini uit de kast getrokken, maar dat was nog niet verkoelend genoeg. Annika besloot ook even haar voetjes onder te dompelen in het water van het zwembad. Op het moment dat ze het zwembad in dook, kwam de dame tot het idee even héél verleidelijk over de zwembandrand te gaan hangen en daar een kiekje van te laten maken! Hieronder zie je het resultaat van het kiekje die eruit is komen rollen. Annika ziet er ongelooflijk verbluffend uit. Tiësto mag in zijn handjes klappen met deze jonge parel!

Lees ook: foto: DJ Tiësto is mazzelaar met zijn veel jongere vrouw Annika Backes

DJ Tiësto smoorverliefd op Annika Backes

DJ Tiësto is getrouwd met Annika Backes, een Amerikaans model en influencer. Het stel trouwde 2 jaar geleden in de woestijn van Utah, Verenigde Staten. Het huwelijk werd bijgewoond door verschillende beroemdheden en vrienden van het paar, waaronder Paris Hilton en David Guetta. Backes werd geboren en getogen in Kansas, Verenigde Staten en heeft een diploma in marketing. Ze werkte als model voordat ze in de sociale media-industrie terecht kwam en begon als influencer te werken op Instagram. Ze heeft meer dan 150.000 volgers op het platform en deelt regelmatig foto’s van haar reizen, outfits en dagelijkse leven. Op social media is Annika nog vollop actief, en dat zal ze de komende tijd nog lekker blijven doen want hier heeft ze heel veel passie voor! Buiten dat is Annika een plaatje om naar te kijken dus haar volgers zullen haar blijven supporten op alles wat ze deelt!

Lees ook: Foto: Beeldschone Annika wordt stevig beetgenomen op strand door DJ Tiësto

De liefdesreis van DJ Tiesto en Annika Backes

Backes ontmoette Tiesto in 2015 tijdens een ontmoeting in een restaurant in New York. Ze werden al snel verliefd en begonnen een relatie. Het paar verhuisde later naar Los Angeles, waar ze samenwoonden voordat ze in het huwelijk traden in 2019. Sinds hun huwelijk hebben Tiesto en Backes samen verschillende evenementen bijgewoond en delen ze regelmatig foto’s van elkaar op sociale media. Het paar lijkt gelukkig en steunt elkaar in hun carrières en persoonlijke leven. Kort geleden beviel Annika met DJ Tiësto aan haar zijde van hun zoontje ‘Viggo Tiësto Verwest’! Het koppel is super blij met hun lieve zoontje, hieronder een leuk plaatje van moeders en zoon bij elkaar. Ze zien er super gelukkig uit, dus wij zijn heel erg blij voor het gezin!

Mobiele versie afsluiten