Foto: DJ Tiësto is mazzelaar met zijn veel jongere vrouw Annika Backes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het zien van deze foto snap je ineens waarom DJ Tiësto één van de grootste bofkonten van de wereld is…

DJ Tiësto heeft naast muziek nog een hobby waar vast en zeker erg veel tijd in gaat zitten. Dit is zijn veel jongere (en knappere) vrouw Annika Backes. De twee waren te vinden bij de Grammy Awards dit jaar en beide deden erg hun best om op te vallen. De een doet daarvoor iets geks aan en de ander… Tja, die doet gewoon nauwelijks iets aan om de camera naar zich toe te trekken.

Dj Tiësto valt buiten de prijzen bij Grammy Awards

Dj Tiësto was genomineerd voor een Grammy met zijn hit The Business en niet de enige Nederlander in die categorie. Afrojack en David Guetta maakte kans op een goud beeldje met Hero. Alle drie grepen ernaast die avond. De beste danceplaat ging uiteindelijk naar Alive, van de Australische dance-act Rüfüs Du Sol. Dat is wel een beetje jammer. Dan maar getroost worden door Annika, denkt de DJ vast.

annika tiesto grammys

Tiësto wint elke dag met Annika Backes

Tiësto was genomineerd in de categorie “beste dance nummer”, maar greep ernaast. Hij heeft gelukkig Annika om zich aan vast te houden sinds 2019 en het paar lijkt nog iedere dag dolgelukkig met elkaar. Hij wint dus elke dag eigenlijk wel. Hoelang dat echter nog goed gaat? De stokoude 53-jarige Nederlandse dj moet wel écht moeite doen om een beetje mee te komen met de moeder van zijn kind. En ook hij raakt steeds afgeleid door de mooie verschijning.

Ook Dj Tiësto kijkt zijn eigen ogen uit

Ondanks dat Tijs elke dag mag kijken naar Annika thuis of onderweg lijkt hij wederom ook enkel oog te hebben voor haar. Zou die vooraf al geweten hebben dat hij die avond waarschijnlijk niet in de prijzen was gevallen. Dan heb je natuurlijk altijd iets nodig om je te troosten en af te leiden. Het 25-jarige model offert zich graag op voor deze onverslaanbare, en onvermoeibare Nederlandse DJ. Ook heeft Tijs, wanneer die thuiskomt, zijn zoontje om hem af te leiden van zijn Grammy-nederlaag. Maar voor deze avond moest hij het alleen doen, met Annika

Prijzenkast al vol bij Tiësto thuis

Deze man, wiens carrière ooit zo’n 30 jaar geleden al begonnen is, heeft zat prijzen verzameld in die mega lange periode. Touren deed hij overal ter wereld. Ondanks dat hij het nu wel iets rustiger aan lijkt te doen, lijkt de muziekwereld vooralsnog wel geïnteresseerd in zijn muziek. Ook op social media trekt hij veel bekijks onder zijn volgers. Heeft dit soms ook te maken met zijn “lucky charm” Annika? Bij de Grammy’s leek ze al de ideale marketingtruc. En online zal ze ook vast zorgen voor de nodige likes en promotie. De 53-jarige Tijs lijkt dat echter nog niet nodig te hebben en valt nog steeds terug op zijn vaardigheden als producer. Iets dat (voorlopig) nog genoeg lijkt. Mocht die de pensioenleeftijd gehaald hebben, dan kan die altijd bouwen op zijn 28 jaar jongere wederhelft om alsnog relevant te blijven. Goed voorbereid voor de toekomst is die zeker, deze DJ/producer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.