Foto: Beeldschone Annika wordt stevig beetgenomen op strand door DJ Tiësto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Annika Backes Verwest is de grote liefde van de Nederlandse DJ Tiësto. De twee omhelzen elkaar innig op het strand. 

DJ Tiësto heeft het goed voor elkaar met knappe Annika

Misschien wel de grootste DJ van Nederland heeft het inmiddels goed voor elkaar. De beste man is namelijk dolgelukkig met zijn Annika. En dat snap je wel als je de foto’s ziet. Annika Backes Verwest is misschien een flink stuk jonger dan de Nederlandse DJ, maar dat maakt hen beide niet zo veel uit. Ze zijn immers hartstikke gelukkig met elkaar. Daarbij is Annika een ongelooflijk knappe dame, dus Tiësto heeft maar weer eens geluk. Zo zie je maar dat een van de grootste DJ’s van het land zijn toch zijn voordelen heeft.

Lees ook: Foto: DJ Tiësto ziet jurkje van zijn knappe vrouw bijna uit elkaar knallen
Lekker dagje strand voor DJ Tiësto en zijn prachtige Annika

Zoals je op de foto’s ziet heeft het koppel een heerlijk dagje strand achter de rug. En dat zag er natuurlijk heel erg knus uit, zo met zijn tweetjes. Het koppel deelde nog even een innige omhelzing. Hopelijk is de jongere Annika niet te veel voor de toch al wat oudere DJ en kan hij een beetje mee met de energie van Annika. Maar dat zal vanwege zijn beroep als DJ wel goed komen. Het dagje strand zag er in ieder geval goed uit. Een mooi moment voor het koppel om weer even wat rust te pakken voor hun drukke leventje weer verder gaat.

De verleidelijke blik van Annika

Op de verschillende foto’s zie je Annika poseren voor Tiësto die het moment aanpakt om zoveel mogelijk foto’s te maken van zijn knappe vrouw. Annika kan dat overigens heel erg goed, poseren voor mooie foto’s. De blondine ziet er dan ook op elk plaatje nog mooier uit dan op d vorige. Met elke foto wordt het steeds duidelijker wat de DJ in de knappe blondine ziet. Misschien dat ze van de zomer weer even naar het strand gaan. Dan kan Annika pronken met haar verleidelijke strandkleding.
Dit is waarom DJ Tiësto met de prachtige Annika getrouwd is

Natuurlijk zijn er verschillen tussen de twee geliefden, dat ga je niet voorkomen met zo’n groot leeftijdsverschil. Maar toch is er een belangrijke reden waarom hun relatie werkt. En dat is dat ze hartstikke aangetrokken zijn tot elkaar. Annika viel als een blok voor DJ Tiësto en hij op zijn beurt weer voor haar. Waarom is ook vrij logisch. Je hoeft maar één keer naar Annika te kijken om te snappen waarom iemand met haar ervandoor zou willen. De prachtige blondine is namelijk echt wel een zeer aantrekkelijke dame. Dat merk je aan alles. De knappe blondine is een perfecte toevoeging geweest op het leven van DJ Tiësto. Zij maakte zijn drukke leventje wel even compleet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.