Foto: Beeldschone Annika wordt stevig beetgenomen op strand door DJ Tiƫsto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Annika Backes Verwest is de grote liefde van de Nederlandse DJ TiĆ«sto. De twee omhelzen elkaar innig op het strand.Ā 

DJ Tiƫsto heeft het goed voor elkaar met knappe Annika

Misschien wel de grootste DJ van Nederland heeft het inmiddels goed voor elkaar. De beste man is namelijk dolgelukkig met zijn Annika. En dat snap je wel als je de foto’s ziet. Annika Backes Verwest is misschien een flink stuk jonger dan de Nederlandse DJ, maar dat maakt hen beide niet zo veel uit. Ze zijn immers hartstikke gelukkig met elkaar. Daarbij is Annika een ongelooflijk knappe dame, dus TiĆ«sto heeft maar weer eens geluk. Zo zie je maar dat een van de grootste DJ’s van het land zijn toch zijn voordelen heeft.

Lees ook: Foto: DJ Tiƫsto ziet jurkje van zijn knappe vrouw bijna uit elkaar knallen
Lekker dagje strand voor DJ Tiƫsto en zijn prachtige Annika

Zoals je op de foto’s ziet heeft het koppel een heerlijk dagje strand achter de rug. En dat zag er natuurlijk heel erg knus uit, zo met zijn tweetjes. Het koppel deelde nog even een innige omhelzing. Hopelijk is de jongere Annika niet te veel voor de toch al wat oudere DJ en kan hij een beetje mee met de energie van Annika. Maar dat zal vanwege zijn beroep als DJ wel goed komen. Het dagje strand zag er in ieder geval goed uit. Een mooi moment voor het koppel om weer even wat rust te pakken voor hun drukke leventje weer verder gaat.

De verleidelijke blik van Annika

Op de verschillende foto’s zie je Annika poseren voor TiĆ«sto die het moment aanpakt om zoveel mogelijk foto’s te maken van zijn knappe vrouw. Annika kan dat overigens heel erg goed, poseren voor mooie foto’s. De blondine ziet er dan ook op elk plaatje nog mooier uit dan op d vorige. Met elke foto wordt het steeds duidelijker wat de DJ in de knappe blondine ziet. Misschien dat ze van de zomer weer even naar het strand gaan. Dan kan Annika pronken met haar verleidelijke strandkleding.
Dit is waarom DJ Tiƫsto met de prachtige Annika getrouwd is

Natuurlijk zijn er verschillen tussen de twee geliefden, dat ga je niet voorkomen met zo’n groot leeftijdsverschil. Maar toch is er een belangrijke reden waarom hun relatie werkt. En dat is dat ze hartstikke aangetrokken zijn tot elkaar. Annika viel als een blok voor DJ TiĆ«sto en hij op zijn beurt weer voor haar. Waarom is ook vrij logisch. Je hoeft maar Ć©Ć©n keer naar Annika te kijken om te snappen waarom iemand met haar ervandoor zou willen. De prachtige blondine is namelijk echt wel een zeer aantrekkelijke dame. Dat merk je aan alles. De knappe blondine is een perfecte toevoeging geweest op het leven van DJ TiĆ«sto. Zij maakte zijn drukke leventje wel even compleet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!