Foto: Vrijgezelle Sensi Lowe pakt uit met heerlijk kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe verwent haar volgers met een kiekje. De blondine maakt goede reclame voor zichzelf sinds ze weer vrijgezel is!

Nu Sensi Lowe weer vrijgezel is, maakt ze goed reclame voor zichzelf. De blondine verwent haar volgers dagelijks met de mooiste foto’s en ze lijkt niet genoeg te kunnen krijgen van selfie’s maken. Natuurlijk in het voordeel van haar volgers, want het is ook geen straf om naar de presentatrice te kijken. Nu plaatst Sensi weer een foto, op Instagram. De blondine laat er geen gras over groeien!

Sensi Lowe verwent volgers met foto

Sensi Lowe is weer vrijgezel, en daar laat de blondine dan ook zeker geen gras over groeien. Ze maakt goed reclame van zichzelf via Instagram, en haar volgers lijken extra in de watten gelegd te worden de laatste tijd. Zo ook nu weer, waar Sensi een comfortabele foto plaatst in haar chill-outfit. Met haar bril op en een losse outfit aan besluit de blondine om een foto van zichzelf te nemen. Het is duidelijk dat deze foto op een zondag is genomen, want de zondagse outfit van Sensi liegt er niet om. En ondanks deze relaxte outfit, weet de presentatrice hem tóch te maken. Door middel van een uitdagende blik verleid Sensi haar volgers. Wat is de gedachte achter deze foto van Sensi Lowe?

Lees ook: Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe verwent volgers met foto als konijntje

Dat Sensi Lowe goed van haar vrijgezellenleventje aan het genieten is, mag duidelijk wezen. Vooral als je een kijkje neemt op haar Instagram account. De blondine plaatste onlangs weer een kiekje, die ze zeker niet bang is om te plaatsen. Op de foto is de presentatrice te zien, met een openhangend jasje. Het jasje is knalroze en heeft een mooie print van bloemen erop. De pose die Sensi aanneemt is uiterst opvallend. Ze neemt namelijk een bunny-pose aan. Twee handen in de lucht, en met je handen twee oren vormen. Sensi weet in ieder geval hoe ze haar volgers goed moet verleiden.

Lees ook: Video: Sensi Lowe laat zich filmen tijdens sensueel dansje

Sensi Lowe toont losse heupen bij eerste dansles

Sensi Lowe staat natuurlijk vaak model bij verschillende dingen, en staat vooral bekend om haar wonderbaarlijke uiterlijk. Maar dat ze ook nog kon dansen, leek in het eerste opzicht teveel gevraagd. Maar dat is het niet, want het blijkt nog waar te zijn ook! Onlangs deelde de blondine beelden van haar eerste dansles, en dat het er wild aan toe ging, is te zien aan het haar van de blondine. Samen met een vriendin poseert Sensi in de spiegel van de danszaal. Het is duidelijk dat de twee net flink los zijn gegaan, want het hun haar zit flink in de war. Met een flexibele outfit, en genoeg water voor de hydratatie gaan de twee blondines er tegenaan. Helemaal klaar voor de tweede dansles..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!