Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto’s bij!

Ze weet precies wat haar pluspunten zijn en hoe ze die moet gebruiken. Als Sensi Lowe iets van haar volgers wil, stelt ze de vraag onder een plaatje waarvan iedereen kan genieten.

Verleidelijke Sensi Lowe weet niet wat ze wil

Sensi Lowe hoeft natuurlijk helemaal niks aan haar uiterlijk aan te passen. De beeldschone presentatrice is daar zelf echter nog niet altijd zeker van. De blondine zit er namelijk over te denken om haar haren te verven. Het zou niet de eerste keer zijn dat Sensi Lowe de blonde lokken inruilt voor een ander kleurtje. Ze vraagt haar volgers via een poll in haar Instagram verhaal wat zij vinden. Het plan van Sensi is om van blond naar kastanjerood te gaan. Eerder had ze deze kleur haar ook al en we kunnen haar geen ongelijk geven dat ze weer terug wil. De herfstachtige kleur past helemaal bij de tijd van het jaar. Maar bovenal staat de kleur Sensi Lowe gewoon geweldig. Al misstond blond haar ook echt niet. Zeker als ze zulke foto’s blijft maken en delen mag ze elke kleur haar nemen die ze wil.

Sensi Lowe Sensi Lowe

Sensi Lowe is weer vrijgezel

Lange tijd had ze een relatie met Billy Dans. Meer dan vijf jaar was de Amsterdamse rapper alles voor Sensi Lowe. Toch bleek het niet voor eeuwig. Halverwege september deelde Billy namelijk op zijn verhaal dat het uit was. Het is geen fijn bericht om te delen, daar begint Billy mee. Maar aangezien ze bekende Nederlanders zijn, ontstaan er vanzelf roddels en is het beter om die roddels voor te zijn. Sensi deelt het verhaal zelf ook. De twee hebben samen een mooie tijd gekend, maar ook mindere momenten meegemaakt. Uit elkaar gaan was voor beide beter en ging op goede wijze. Voor de fans van Sensi is er ook een positief puntje uit dit alles te halen: Sensi Lowe is weer vrijgezel. Ongetwijfeld zullen de mannen voor haar in de rij staan. Dus als je van plan was een gokje te wagen, is het verstandig er niet te lang mee te wachten!

Sensi Lowe

Sensi Lowe straalt met blonde vriendin

Sommige vrouwen hebben dat; in welke situatie ze ook zitten en wat ze ook aan hebben, ze zien er geweldig uit. Sensi Lowe is zo’n vrouw. Ze is niet te betrappen op een momentje waar het niet klopt. Vanuit elke hoek is het genieten. De blondine deelt regelmatig heerlijke kiekjes op haar Instagram. Ditmaal is het een foto tijdens een diner met een vriendin. Samen genieten ze overduidelijk van de gezelligheid. Overigens mag de vriendin er ook zeker zijn. Britt Elisa heet ze. Samen vormen Sensi en Britt een geweldig duo dat was ons betreft vaker terug mag komen op de feed van Sensi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!