Foto: Sylvana IJsselmuiden weet precies wat haar volgers willen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De fans van Sylvana IJsselmuiden kijken liever naar de blondine dan naar Formule 1…

Sylvana IJselmuijden moest voor de aankomende Grand Prix niet ver reizen naar de andere kant van de wereld. Een korte vlucht naar het zonovergoten Monaco was voldoende. De racefanaat reist voor de Formule 1 af richting de Grand Prix van Monaco om daar te presenteren. Maar nog voordat ze de microfoon erbij pakt voor het programma wil Syl iets speciaals weten. In dit geval niet van de coureurs, maar van haar volgers. De bevragende Sylvana wil maar al te graag weten wat haar volgers willen zien van haar, en van de race natuurlijk ook. De gewillige presentatrice probeert dan dit weekend aan de vraag van de volger te voldoen. Dit lukt haar gelukkig meestal wel. Haar volgens zijn namelijk niet zo moeilijk en willen eigenlijk maar één ding dit raceweekend: Sylvana zelf. Er volgen vele reacties onder de foto die dit aantonen. De blondine vormt een conclusie en weet haar rol dus dit weekend: fotograaf en model. Beide kan ze natuurlijk als de beste.

Sylvana IJsselmuiden bedient fans

Sylvana zit niet verlegen om trouwe volgers online. Die reizen keer op keer af naar haar Instagram pagina om al haar avonturen te liken, commentaar te geven over hoe mooi ze is en om bijvoorbeeld te vragen of ze nog steeds single is. Spoiler: dat laatste is zeker het geval! Haar Instagram draait dus vooral om Syl. Toch wou ze meer. Meer duidelijkheid, meer waardering en meer complimentjes. En wat is nou een groter compliment dan Formule 1 fans die, in plaats van de race willen kijken, naar Syl willen kijken?

sylvana monaco vraag

Sylvana op reis

Als presentatrice van een programma dat helemaal draait om Formule 1 races hoef je niet in Nederland te blijven. Je kan gewoon aan je baas vragen of je op pad mag naar de volgende Grand Prix. In dit geval gaf haar baas het ja-woord aan de blondine. Die was dolblij om betaald richting Monaco te gaan. Natuurlijk voor Max en de race. En shoppen of de stad verkennen dan? Daar zal ook nog wel tijd voor zijn. En anders maakt Syl wel tijd voor zichzelf. 

Luxe en Sylvana goede match

Ongetwijfeld zal ze nog wel wat spaargeld hebben liggen in de lade thuis, of het staat op de bank. Dat mag ook wel, want Monaco is de stad van luxe, dure auto’s, mooie jurken en af en toe een Grand Prix. Als je daar wil overleven moet je wel enigszins wat cash bezitten, zelfs al wordt de reis en het hotel betaald. Het shoppen moet ze vast zelf bekostigen in de luxe stad. Maar dat maakt de hardwerkende Syl vast wel weer goed met uren interviewen en commentaar geven.

Sylvana en Max klaar voor race

Het was het afgelopen weekend al een groot succes voor Max Verstappen. Hij won de race in spanje met zijn snelle auto erg gemakkelijk en mag nu wederom, net als Sylvana, aan de bak. Hij heeft waarschijnlijk minder tijd voor selfies, Instagram en Formule-1 programma’s. Max moet zich natuurlijk richten op wederom een podium plek. De steun van Syl heeft hij gelukkig. En die heeft weer de steun van haar volgers. Die zitten vast nog met een schuin oog naar Max te kijken, terwijl ze wachten op nieuwe plaatjes van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.