Foto: Voetbalster Jackie Groenen laat zich likken tijdens rustdag op WK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar heerlijke foto’s brengt voetbalster Jackie Groenen elke man van Nederland echt in verleging. Maar dit plaatje laat hen schrikken!

Jackie Groenen introduceert mannen van Instagram aan haar nieuwe vriend

De knappe voetbalster heeft even een dagje rust op het WK te pakken. En wat doet de knappe voetbalster op haar dagje vrij? Inderdaad! Ze laat zich even goed onder handen nemen. Jackie Groenen wordt van alle kanten gelikt, terwijl ze even op de foto wordt gezet. En dat gebeurt door haar nieuwste vriendje. Jackie die durft wel hoor, dat ze het allemaal maar laat gebeuren voor de lens van de camera. Maar geen zorgen, de foto hieronder maakt meteen een heleboel duidelijk.

Lees ook: Foto: Voetbalster Jackie Groenen deelt zwoele strandselfie met teamgenote vlak voor WK-wedstrijd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen stelt Ivan, haar nieuwste vriendje, eventjes voor

Natuurlijk kon de knappe blondine het niet laten om even een foto te maken van haar nieuwste vriendje. De naam van het heerlijke dier is Ivan en het hondje weet zich best wel goed te verhouden op camera. De aantrekkelijke voetbalster wist met haar caption wel even wat mensen aan het schrikken te krijgen. Maar het nieuwe vriendje waarmee ze op de foto gaat is niemand minder dan haar nieuwe lieve hondje. En daar smelten de harten van haar volgers dan weer heel erg snel van. Met haar nieuwe hondje onder haar arm maakt Jackie Groenen even een mooi plaatje om haar volgers een beetje op de hoogte te houden. En die genieten natuurlijk wel van het lieve kiekje, tenminste, nadat ze van de schrik bekomen zijn. Jackie Groenen en Ivan zijn in ieder geval wel een heel erg lief duo. Het hondje kan dan ook niet laten om even aan het gezicht van de knappe blondine te likken.

Lees ook: Foto: Supporter probeert Jackie Groenen uit de kleren te krijgen tijdens WK-wedstrijd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen laat haar beste outfit zien op mooi plaatje

Natuurlijk verschijnt de knappe voetbalster niet overal in haar zeer korte voetbaltenue. In haar vrije tijd heeft de knappe blondine weer hele andere kleding aan. En die wil ze altijd even laten zien op de foto. Zo draagt de knappe voetbalster het liefste hele mooie jurkjes. En die staan haar dan ook een partij goed. De aantrekkelijke blondine weet met haar heerlijke foto haar volgers toch wel een beetje te verleiden. Het mooie plaatje laat Jackie zien in wat ze zelf omschrijft als een van haar mooiste outfits.

De heerlijke vormen van Jackie Groenen

Het mag duidelijk zijn dat voetballen echt wonderen doet voor je lichaam. Niet alleen zien de teamgenotes van Jackie er minstens net zo knap uit als zij, maar de aantrekkelijke blondine zelf mag er ook absoluut zijn. Met haar strakke pakjes en prachtige jurkjes bewijst Jackie dat ze absoluut een van de knappere dames in Nederland is. En dan bof je maar weer dat ze zoveel leuke foto’s online zet voor het plezier van haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?