Foto: Voetbalster Jackie Groenen duikt bubbelbad in met teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jackie Groenen is normaal altijd een bijzondere verschijning om te zien. Maar zelfs in bad weet ze nog charmant over te komen. 

Met haar mooie foto’s  weet Jackie Groenen altijd haar volgers te betoveren. En dat is deze keer absoluut geen uitzondering. De interessante voetbalster heeft namelijk een foto gemaakt, waarin ze in bad te vinden is. En dat is natuurlijk wel bijzonder leuk te noemen. Met een teamgenote geniet ze van de warme bubbels die om haar heen zitten. Je kan duidelijk zien dat Jackie ontzettend aan het genieten is van dit ontspannen momentje. De caption “Work hard, chill hard” is dan ook absoluut op zijn plek.

Lees ook: Foto: Voetbalster Jackie Groenen maakt diepe indruk met doorzichtig shirtje

Jackie Groenen laat mannenharten sneller kloppen met foto uit bad

Met haar bijzondere plaatje laat Jackie Groenen mannenharten wel weer sneller kloppen. Ze heeft namelijk niet zo heel erg veel aan op de foto. En dat vinden haar fans natuurlijk ontzettend leuk om te zien. Jackie houdt de camera zo, dat je net niet genoeg van haar mooie vormen ziet. Een erg slimme zet van Jackie. De blondine wil niet gelijk alles weggeven. Dat valt ook wel te begrijpen. Je moet ook een klein beetje dingen achterhouden, anders is er gelijk niets meer aan. De volgers van Jackie Groenen gaan in ieder geval ontzettend goed op de mooie foto. Die vinden het plaatje ontzettend fijn om naar te kijken.

Lees ook: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun tongen spreken tijdens wild avondje uit met teamgenotes

Jackie Groenen gaat los tijdens feestje

Natuurlijk neemt Jackie Groenen haar fans ook mee tijdens het uitgaan. Halverwege een wilde avond, maakt Jackie opeens een fijne foto van zichzelf. En die is toch wel genieten geblazen. Het beeld is misschien een beetje wazig, maar aan de grote grijns van de blondine te zien heeft ze de avond van haar leven. Fijn om te zien dat Jackie Groenen tussen al dat harde werken door ook nog een klein beetje kan ontspannen. Dat is natuurlijk ook ontzettend belangrijk voor een topsporter, naast al dat harde werk.

Jackie Groenen betovert haar volgers met mysterieuze blik

Op een andere foto van de mooie blondine, gemaakt tijdens dezelfde avond, doet ze zich even een beetje mysterieus voor. Ze kijkt de camera in en staart je diep tot in je binnenste aan. Je kan niet anders dan in de ban raken van deze mooie voetbalster. Met haar ongelooflijk mooie ogen betovert Jackie haar fans door deze foto heen. Als Jackie Groenen je op die manier aanstaart, dan kan je niet anders dan een beetje zwak worden in je benen.

De mooie outfits van Jackie Groenen

Tijdens het voetbal heeft ze een simpel tenue aan van Paris Saint Germain, maar in haar vrije tijd draagt Jackie Groenen de meest uitbundige pakjes. Rood is absoluut haar kleur en het staat haar ook nog eens geweldig. De prachtige blondine deelt al die mooie uitgaansoutfits met haar fans. Zo kunnen zij ook een beetje genieten van haar mooie vormen en leuke pakjes.

Meer zien van Jackie Groenen kan uiteraard op Instagram

Als je nog niet bent uitgekeken op de mooie blondine, dan kan je hier al haar mooiste foto’s bekijken. En dat voelt toch wel als een feestje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...