Foto: Voetbalster Jackie Groenen deelt heerlijke selfie met teamgenotes in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jackie Groenen heeft een mooie nieuwe foto online gezet, waarbij ze haar teamgenoot even goed in het zonnetje zet.

Als er iemand het beste voor heeft met haar teamgenotes, dan is het wel Jackie Groenen. De mooie blondine weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed in een team te kunnen functioneren. Ze probeert er dan ook alles aan te doen om een goede band met haar medespelers te hebben. Dat zij en de andere voetbalsters een goede band hebben, dat blijkt wel uit alle leuke foto’s die ze met en van elkaar delen. Jackie laat met haar mooie nieuwe foto zien dat ze ontzettend goed in de groep ligt. Daarbij gunt ze haar teamgenotes ook een minuutje in de spotlight en dat is natuurlijk erg lief van haar.

Jackie Groenen is toe aan ontspanning

De getalenteerde voetbalster werkt hard om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijft. Zo weet ze namelijk altijd ervoor te zorgen dat ze met haar team bovenaan de lijsten blijft staan. Maar het is voor elke sporter natuurlijk ook belangrijk om tussendoor een beetje te rusten. Die boodschap heeft Jackie Groenen ook wel goed begrepen. Daarom neemt ze even een minuutje voor zichzelf, tenminste, samen met haar teamgenotes. Met zijn drieën zijn ze lekker tot rust aan het komen. En dat ziet er zo wel ontspannen uit. Binnenkort is het wel weer vol aan de bak voor de dames, maar vooralsnog kunnen ze lekker ontspannen. En daar zeggen ze alle drie geen nee tegen als je de foto moet geloven.

Jackie Groenen laat met mooie foto’s zichzelf zien

Meestal zie je de blondine alleen maar op het veld, rondrennend in haar tenue. En hoewel dat natuurlijk erg fijn is om te zien, krijg je niet heel erg veel mee van wie ze is als persoon. Daarom is het ook zo leuk wanneer Jackie nog meer foto’s op haar Instagram profiel zet. Dan kan je zien wat de blondine in haar vrije tijd graag doet, hoe ze zich kleedt en met wie ze omgaat. Zo krijg je een beetje een betere indruk van een van de beste sportvrouwen die het land ooit gekend heeft. Jackie heeft ontzettend veel fans die dolgraag willen weten wat ze allemaal in haar vrije tijd doet. En dus is het erg mooi dat ze dit soort foto’s deelt met de buitenwereld. Zo kan iedereen de echte Jackie Groenen meemaken.

Fans zijn zeer tevreden over foto’s Jackie Groenen

De fans van de blondine zijn altijd zeer tevreden over de kledingkeuzes van de mooie blondine. Die zorgen er namelijk altijd voor dat Jackie er zo bijzonder mooi uit komt te zien. Sommige van haar sportieve outfits laten meer van haar mooie figuur zien, terwijl de pakjes die ze buiten het veld om draagt, meer laten zien wie Jackie is als persoon. De balans daartussen vinden haar fans gewoon erg fijn. De mooie voetbalster vindt het ook erg leuk om haar volgers zo te betrekken in haar leven. Met haar mooie foto’s blijft ze haar fans verbazen.

Meer zien van Jackie Groenen kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van voetbalster Jackie Groenen? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heb je nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...