Foto: Vivienne van den Assem geeft voorproefje van spannendste shoot ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem verbluft iedereen met een hele spannende fotoshoot. Misschien zijn het zelfs wel de meest foto’s van Vivienne ooit! Om iedereen alvast even lekker te maken geeft Vivienne een exclusief voorproefje…

Vivienne levensgroot in de nieuwste LINDA

De presentatrice Vivienne van de Assem is heel lekker bezig met haar carrière. Zo staat ze regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard en doet ze meerdere promoties. Niet lang geleden verscheen Vivienne levensgroot op de cover van het magazine Jan. Tijdens deze shoot draaide het volledig om zomerse outfits en vrolijke kleuren. Er mag gezegd worden dat deze combinatie Vivienne uiterst goed staat. Blijkbaar is dit ook andere bedrijven opgevallen want nu staat Vivienne wederom in een magazine. Dit keer is het magazine LINDA de gelukkige. De editie is wederom geïnspireerd op de zomer dus de zomerse kleding mochten weer uit de kast worden getrokken. Vivienne van den Assem ziet er super goed uit op de levensgrote foto’s met enkel een spijkerjasje en onderbroek aan. Het haar van Vivienne zit alle kanten op om de ‘wet’ look helemaal af te maken. Op de foto ziet Vivienne er dolblij uit nu het resultaat ook eindelijk in alle winkels is te vinden.

Lees ook: Foto: Vivienne van den Assem onthult vreemde verslaving

Vivienne geniet liggend op strand in Curaçao

Over de bestemming van de shoot valt niet te klagen want Vivienne van den Assem mocht samen met het LINDA team naar Curaçao om de foto’s te schieten. Bij een zomer magazine horen natuurlijk zomerse tempraturen en helder blauw water. Vivienne lijkt er ook erg van te genieten want ze deelt een video van hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Net zoals echte modellen moest Vivienne zich in allerlei bochten en posities wringen voor de beste shots. Maar dat levert dan ook wel een fantastisch resultaat op. Op onderstaande video ligt Vivienne letterlijk met haar benen wijd. Gelukkig heeft de actrice dit keer wel een broek aan getrokken. Bovendien blijkt Vivienne enorm lenig te zijn want haar ene been kan bijna in haar nek. Na deze moeilijke yoga-achtige positie klapt iedereen Vivienne fanatiek toe want waarschijnlijk zat het erop voor die dag.

Vivienne deelt dat ze weer zwanger is

Om haar volgers nóg een exclusief voorproefje van het magazine te geven maakt Vivienne een video. Op deze video zijn alvast een aantal van de foto’s te zien van de shoot op Curaçao en het bijbehorende interview. De oplettende kijker ziet dat het begin van het interview gaat over Vivienne haar tweede zwangerschap. Vivienne heeft samen met haar man Arne al één zoontje en nu zijn ze dus weer in verwachting. In het magazine staat dat haar man en zoon allebei thuis in Nederland zaten tijdens de shoot. Gelukkig was Vivienne niet alleen want ze heeft dus een kleine in haar buik. Op de foto’s is dit nog niet te zien want Vivienne heeft een super strakke buik. Op één van de foto’s staat Vivienne in een witte strakke top met daaronder een strakke korte broek. Het thema van de foto’s was waarschijnlijk ook stoer want dat straalt Vivienne overal helemaal uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.