Foto: Vivienne van den Assem onthult vreemde verslaving

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze ‘hobby’ zou je nooit achter Vivienne van den Assem gezocht hebben…

Vivienne van den Assem heeft naast haar grote passie rockmuziek ook een andere favoriete hobby. Eentje die véél minder stoer is dan haar voorliefde voor ruige muziek. De presentatrice is namelijk gek van het Engelse koningshuis, en heeft een speciaal plekje in haar hart voor Queen Elizabeth…

Vivienne van den Assem verslaafd aan Engels koningshuis

Vivienne van den Assem deelt een foto waarop te zien was hoe ze naar de recentelijke festiviteiten rondom het Engelse koningshuis en Queen Elizabeth aan het kijken was. Het is een jubileumjaar voor Queen Elizabeth in Engeland, en Vivienne liet zien hoe ze heel toepasselijk met een kopje thee en een roze koek voor de buis zat, echt op z’n Engels. Maar waarom heeft Vivienne zo’n obsessie met het Engelse koningshuis? We leven toch in Nederland? “Hooray voor Lillibet!“. Heeft Vivienne stiekem meer connecties met Engeland dan wij weten? Het is erg opvallend dat ondanks dat wij in Nederland leven, Vivienne naar de Engelse jubileumparade van Queen Elizabeth aan het kijken is. Zoiets zou je toch eerder bij je oma verwachten, en niet bij zo’n stoere rockchick als Vivienne!

Lees ook: Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne van den Assem deelt ongelooflijk nieuws

Onlangs deelde Vivienne van den Assem nieuws waar ontzettend veel mensen heel erg van schrokken. Op een goede manier dan! Vivienne plaatste namelijk een foto op Instagram, met de mededeling dat ze zwanger is! Ze doet dit door middel van een aandoenlijke foto. Haar zoontje zit te luisteren naar de buik van de presentatrice, of hij al wat kan horen. Vivienne; “+1, kijk hoe blij!“. Via de reacties kreeg de presentatrice veel felicitaties; “Gefeliciteeeerd”, “Nieeeeet?”, “Zó leuk!!”. Haar volgers steunen haar dus massaal, en zijn ontzettend blij voor de presentatrice. Voor hoeveel zou Vivienne gaan? Of vindt ze het hierna genoeg, en houdt de presentatrice het bij twee kinderen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne van den Assem stiekem ‘affaire’?

Onlangs deelde Vivienne van den Assem een opvallende foto via Instagram. Hierop was te zien hoe zij samen met Patrick Martens bij een filmpremière was. Alleen de beschrijving bij de foto was uiterst verdacht; “Samen met mijn langstlopende televisie-verkering naar de film“. Huh? Vivienne heeft toch gewoon een vriend? Het gaat hier natuurlijk om Patrick Martens, die niet op vrouwen valt. De twee zijn al 18 jaar bevriend, en kennen elkaar sinds de tijd van ZOOP. Patrick reageert op deze foto; “hahaha 18 years and still going strong!”. Duidelijk is dat deze twee echt voor elkaar gemaakt zijn. Op een vriendschappelijke manier dan. De twee houden het al 18 jaar met elkaar uit, en weten elkaar altijd weer te vinden, dus ook op premièrefeestjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!