Foto: Victoria Verstappen poseert innig met mooiste vrouwen uit het leven van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zus van Max Verstappen ziet haar broer nou niet heel vaak en haar schoonzus, Kelly Piquet, nog minder.  

Victoria Verstappen laat bijzondere foto maken met belangrijke vrouwen

De heerlijke blondine Victoria Verstappen houdt enorm veel van haar broer Max Verstappen. Maar ook de rest van de familie mag rekenen op haar liefde en haar steun. Victoria maakt een wel hele zoete foto met haar schoonzus en haar moeder tijdens de GP van Zandvoort. En natuurlijk vinden de fans van Max dat alleen maar leuk. Om te zien hoe iedereen van zijn familie bij elkaar komt om de coureur te steunen, dat is natuurlijk wel heel erg mooie om te zien. Victoria laat de kans niet aan zich voorbij gaan en maakt met alle mooie vrouwen uit de Verstappen familie een heerlijke foto.

Lees ook: Victoria Verstappen deelt creepy foto van haar broer

Victoria Verstappen is zelf een prachtige vrouw

Natuurlijk is Victoria voornamelijk bekend als de zus van Max Verstappen, maar er zijn ook genoeg redenen om deze knappe blondine los van haar broer te gaan volgen op social media. De knappe dame plaatst namelijk altijd de meest fijne foto’s om naar te kunnen kijken. Met haar heerlijke uiterlijk weet Victoria haar volgers altijd tevreden te houden. Mooie genen zitten wel in de familie, want ook haar moeder mag er flink zijn. Die staat ook op het leuke plaatje. Met haar prachtige vromen weet Victoria de mensen die haar op social media volgen, zeer tevreden te houden. De knappe blondine weet wel hoe ze een fijne foto moet maken.

Lees ook: Video: Amber Brantsen laat Viaplay zitten om Kelly Piquet hemd van het lijf te vragen

Kelly Piquet is er voor de verandering bij

Normaal zie je Kelly Piquet niet zo veel bij de races van Max Verstappen. De prachtige brunette heeft ook gewoon haar eigen leven en moet wel erg veel aanpassingen in haar planning maken om Max live te kunnen zien. Maar voor zijn ’thuiswedstrijd’ maakt de knappe brunette natuurlijk graag een uitzondering. Zo kan ze de schoonfamilie ook weer even zien. Kelly Piquet weet altijd haar fans online flink blij te maken met haar heerlijke foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

De andere belangrijke vrouw in het leven van Max Verstappen

Sophie Klumpen, de moeder van Max Verstappen, was ook aanwezig op de GP van Zandvoort. En natuurlijk moest de vrouw die Max in het begin van zijn loopbaan flink gesteund heeft, even op de foto met de huidige liefde van zijn leven. De moeder van Max en Victoria is zelf ook een prachtige verschijning. Je ziet gelijk van wie Victoria Verstappen haar prachtige uiterlijk heeft gekregen. De mooie dame staat onwijs goed op de foto. Fans van Max verstappen zullen het helemaal niet erg vinden om af en toe Sophie voorbij te zien komen in programma’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ▪️SOPHIE▪️ (@sophiekumpen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.