Foto: Victoria Koblenko viert verjaardag met foto van haar enorm gebergte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko was onlangs jarig. Ze trakteert haar volgers op een heerlijk kiekje, rechtstreeks van haar zonnige vakantiebestemming!

Victoria Koblenko verwent volgers met lekker kiekje

Dat Victoria Koblenko een prachtige vrouw is, valt niet te ontkennen. Daarnaast heeft ze óók nog eens vele talenten zoals acteren, presenteren en schrijven. Tóch valt dat lekkere lijf het meeste op en dat weet ze zelf misschien ook wel heel goed. Gelukkig zet ze dat wapenfeit niet alleen in voor persoonlijke aandacht, maar probeert ze ook de minder fortuinlijke mensen op de wereld te helpen!

Onlangs was Victoria jarig en dat vierde ze met een wel héél spannend kiekje van zichzelf. Wie jarig is trakteert en Victoria besluit om haar volgers te trakteren met een foto van een enorm gebergte. Geen Costa Ricaanse bergen, maar gewoon die van zichzelf! Terwijl ze op het strand van Costa Rica aan het genieten is van de zon besluit ze een selfie te maken in haar laag uitgesneden topje van heel dichtbij. In het bijschrift vraagt ze haar volgers om te doneren als een verjaardagscadeautje. Ze zamelt namelijk geld in voor Oekraïne. Wil je haar ook feliciteren met een donatie? Dan kan dat hier!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko smeert zichzelf helemaal in

De prachtige blonde actrice houdt wel van een beetje ontspannen. Onlangs is ze naar Costa Rica gevlogen om daar even goed tot zichzelf te kunnen komen. Een tijdje terug zette ze een foto op haar Instagram met het bijschrift: “Gewenst en gekregen! Groot cadeau aan mezelf voor mijn verjaardag dit jaar, voor de rest van dit jaar. RECHARGE. RELAX. REPEAT. Uuuuh, RETREAT!” Daarna plaatste ze een opvallende video van zichzelf. De video begint met een stenen beeldje. Daarna komt er een overgang naar de hand van Victoria, helemaal nat. Ze haalt haar hand door een plas natte, witte modder. Vervolgens zie je hoe ze zichzelf volledig insmeert met het witte goedje. Daarna geniet ze van een heerlijk bad om zichzelf weer schoon te maken. In de tussen tijd krijgen we heerlijke inkijkjes in het topje van de prachtige blondine! Blijf zo doorgaan Victoria!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko viert mega donatie met heerlijke video

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen, zamelt Victoria Koblenko geld in voor Oekraïne in verband met de oorlog. Dat gaat heel goed. Intussen heeft ze namelijk al 310.000 euro opgehaald terwijl ze het doel maar op tienduizend had gezet. Ze viert het enorme bedrag met een ontzettend koude duik in een heel klein badpakje. Ze wordt van bovenaf gefilmd terwijl ze het water instapt. Zo krijgen haar kijkers een goed inkijkje in haar topje. Gefeliciteerd met de donaties, Victoria!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!