Foto: Victoria Koblenko viert verjaardag met foto van haar enorm gebergte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko was onlangs jarig. Ze trakteert haar volgers op een heerlijk kiekje, rechtstreeks van haar zonnige vakantiebestemming!

Victoria Koblenko verwent volgers met lekker kiekje

Dat Victoria Koblenko een prachtige vrouw is, valt niet te ontkennen. Daarnaast heeft ze óók nog eens vele talenten zoals acteren, presenteren en schrijven. Tóch valt dat lekkere lijf het meeste op en dat weet ze zelf misschien ook wel heel goed. Gelukkig zet ze dat wapenfeit niet alleen in voor persoonlijke aandacht, maar probeert ze ook de minder fortuinlijke mensen op de wereld te helpen!

Onlangs was Victoria jarig en dat vierde ze met een wel héél spannend kiekje van zichzelf. Wie jarig is trakteert en Victoria besluit om haar volgers te trakteren met een foto van een enorm gebergte. Geen Costa Ricaanse bergen, maar gewoon die van zichzelf! Terwijl ze op het strand van Costa Rica aan het genieten is van de zon besluit ze een selfie te maken in haar laag uitgesneden topje van heel dichtbij. In het bijschrift vraagt ze haar volgers om te doneren als een verjaardagscadeautje. Ze zamelt namelijk geld in voor Oekraïne. Wil je haar ook feliciteren met een donatie? Dan kan dat hier!
Victoria Koblenko smeert zichzelf helemaal in

De prachtige blonde actrice houdt wel van een beetje ontspannen. Onlangs is ze naar Costa Rica gevlogen om daar even goed tot zichzelf te kunnen komen. Een tijdje terug zette ze een foto op haar Instagram met het bijschrift: “Gewenst en gekregen! Groot cadeau aan mezelf voor mijn verjaardag dit jaar, voor de rest van dit jaar. RECHARGE. RELAX. REPEAT. Uuuuh, RETREAT!” Daarna plaatste ze een opvallende video van zichzelf. De video begint met een stenen beeldje. Daarna komt er een overgang naar de hand van Victoria, helemaal nat. Ze haalt haar hand door een plas natte, witte modder. Vervolgens zie je hoe ze zichzelf volledig insmeert met het witte goedje. Daarna geniet ze van een heerlijk bad om zichzelf weer schoon te maken. In de tussen tijd krijgen we heerlijke inkijkjes in het topje van de prachtige blondine! Blijf zo doorgaan Victoria!
Victoria Koblenko viert mega donatie met heerlijke video

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen, zamelt Victoria Koblenko geld in voor Oekraïne in verband met de oorlog. Dat gaat heel goed. Intussen heeft ze namelijk al 310.000 euro opgehaald terwijl ze het doel maar op tienduizend had gezet. Ze viert het enorme bedrag met een ontzettend koude duik in een heel klein badpakje. Ze wordt van bovenaf gefilmd terwijl ze het water instapt. Zo krijgen haar kijkers een goed inkijkje in haar topje. Gefeliciteerd met de donaties, Victoria!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.