Foto: Victoria Koblenko bekijkt onbedekt lichaamsdeel met opvallende ogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko draagt wel een hele opvallende bril, maar als je verder naar de video kijkt dan snap je waarom ze zo’n grote bril nodig heeft!

Vicotoria Koblenko geeft spiekmomentje weg aan volgers

Heb je Victoria Koblenko’s opvallende bril gezien? Het lijkt erop alsof ze op het punt staat om een andere dimensie binnen te stappen! Maar wacht, voordat je haar afschrijft als een fashion victim met een bril die te groot is voor haar gezicht, moet je onderstaande video bekijken waarin ze deze bril draagt. Want als je goed kijkt, zie je dat ze met die opvallende ogen een onbedekt lichaamsdeel bekijkt. Het is allemaal zo duidelijk nu! Die bril is niet alleen een fashion statement, het is een functionele noodzaak om haar ogen te beschermen tegen de intensiteit van haar eigen rondingen en schoonheid. Misschien moeten we allemaal een opvallende bril dragen om onze ogen te beschermen tijdens deze eerste zomerdag. Wie weet, misschien wordt dit wel de nieuwste trend die Victoria Koblenko in de wereld gaat brengen!

Lees ook: Video: Victoria Koblenko onthult haar voorkeuren in de slaapkamer

‘Het speciale station’ in het leven van Victoria!

Het spijt ons om het te moeten zeggen, maar het haar van onze geliefde Victoria Koblenko valt een beetje uit. Maar maak je geen zorgen, ze is vastbesloten om dit probleem aan te pakken als een echte krijger in haar reis naar optimale gezondheid. Het is misschien wel de minst ernstige bijvangst van de overgang, maar het kan behoorlijk vervelend zijn. Dus heeft ze haar tanden erin gezet en besloten om haar uitgedunde lokken te bestrijden als een ware krijger. Ze heeft al haar trucs uit de kast gehaald – van haargroeimiddelen tot magische oliën en zelfs een haarverlenging – alles om haar weelderige bos haar weer terug te krijgen. En weet je wat? We staan allemaal achter haar in deze strijd! Want als er één ding is dat we weten over Victoria, is het dat ze zich nooit laat verslaan door een klein probleempje zoals haaruitval. We wensen haar allemaal het beste in haar reis naar de top van de haarmode.

Victoria Koblenko heeft haar huiswerk gedaan!

Het lijkt erop dat Victoria Koblenko haar huiswerk heeft gedaan als het gaat om de aanwezigheid van microplastics in onze producten. Microplastics zijn niet alleen aanwezig in onze oceanen, maar ook in ons bloed en in onze cellen – een verontrustende realiteit! Maar maak je geen zorgen, want Victoria heeft niet stilgezeten! Ze heeft samen met jullie input een lijstje samengesteld met skincare producten zonder microplastics. En wat blijkt? Er is een verrassend product onderaan de lijst. Zullen we een gokje wagen? Is het een speciale zeewierolie uit een exotisch land? Of een exclusieve crème uit een luxe spa? Nee hoor, het is iets heel anders! Cien SUN love, Ja, je hoort het goed – gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar! Het is niet alleen een gezonde optie om mee te koken, maar het werkt ook als een geweldige natuurlijke moisturizer voor je huid. Dus waar wacht je nog op? Stap op de fiets of pak de auto en duik de supermarkt in! En laten we Victoria bedanken voor haar geweldige research en advies!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.