Video: Victoria Koblenko onthult haar voorkeuren in de slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Victoria Koblenko houdt ons altijd op het puntje van onze stoel. In dit filmpje neemt ze je mee in haar slaapkamer, en vertelt ze wat haar voorkeuren zijn in bed…

Je mag Victoria Koblenko inmiddels best meer ‘influencer’ dan actrice noemen. De blondine geeft op haar Instagramkanaal aan de lopende band aan met welke producten ze ’t liefst werkt. Zo postte ze recent op haar Instagram een onthullend filmpje over wat nou écht belangrijk is in de slaapkamer…

Victoria Koblenko vertelt uitgebreid over kussen in bed

Als een bloedmooie vrouw je vertelt wat te doen in de slaapkamer, dan luister je. Vandaar dat het onthullende filmpje van Victoria Koblenko zich razendsnel verspreidt op social media. Maar het onderwerp zal je verbazen: de beeldschone actrice gaat namelijk niet de details in over haar privé-activiteiten in de slaapkamer, maar letterlijk over haar kussen! De 42-jarige Amsterdamse geeft aan bijna dagelijks vragen in haar privé berichtjes op Instagram te ontvangen over haar samenwerking met een matrassenmerk. En zeker over haar kussens kan de knappe brunette uitgebreid vertellen.

In het filmpje zien we Victoria Koblenko enthousiast vertellen over het kussen van haar en man. Ze heeft er een zachte korte trui bij aan, volledig passend bij haar verhaal; ze lijkt zelf op een kussentje! Met haar strakke legging en onbedekte buik leidt ze haar volgers natuurlijk wel een beetje af van de boodschap. Gelukkig lijkt Victoria zich hier ook goed van bewust te zijn en sluit ze het heerlijke filmpje al snel af. Wel met het verzoekje om slaapkamerfoto’s door te sturen, natuurlijk.

Victoria Koblenko laat zien hoe het er aan toe gaat in slaapkamer

Actrice Victoria Koblenko lijkt de afgelopen tijd een thema te hebben: ze wil haar volgers zo veel mogelijk inkijk geven in haar slaapkameractiviteiten. Ook in een recente post laat ze zien hoe zij lekker in haar bed ligt te niksen. En daarmee geeft ze ons wel weer een heel intiem beeld van haar privéleven. De knappe actrice laat zichzelf zien in een comfortabel uitziende positie in bed. Wat Victoria dan wel weer kan (en waar wij iets meer moeite mee hebben) is er binnen luttele seconden weer uitzien om door een ringetje te halen. De knappe actrice showt dat ze met sterke buikspieren en een kaaklijn om mee te snijden zelfs in bed het toppunt van schoonheid kan zijn!

Victoria Koblenko actief als actrice én activist

Naast haar denderende carrière als actrice is Victoria Koblenko ook actief als activist. Zo vertelt de geboren Oekraïense over haar onvermoeibare inzet voor haar vaderland. Onlangs haalde ze met de actie Verlicht Oekraïne meer dan een half miljoen euro op aan steun. Ook pleit ze al jaren voor een verdieping van het Westen in de Russische taal en cultuur. Zelf heeft Victoria ook politicologie en Ruslandstudies gestudeerd in Leiden, dus ook hier is ze een expert in. Victoria lijkt de ultieme combinatie van beauty, brains en passie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!