Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox kan opwinding niet onderdrukken bij GP van Oostenrijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stephane Kox kon het niet laten en sloop de baan op bij de F1 om even wat spannende foto’s te maken. Wat de autosport al niet met je doet. 

We smullen elke week van Stéphane Kox in de pitsstraat bij Viaplay. Daar doet ze al de hele week verslag over van alles en nog wat achter de schermen. Je zou bijna vergeten dat deze dame eigenlijk al haar hele leven in de pitsstraat rondloopt! Ze zat vroeger namelijk zelf ook in een prachtige raceauto. Daarom wordt ze dan ook ontzettend enthousiast als ze weer bij een nieuwe Grand Prix aanwezig is. De Red Bull Ring doet iets speciaals met haar: het brengt haar terug naar toen ze zelf nog regelmatig in de auto stapte. Ze kon het dus niet laten en ging van opwinding alvast even de baan op voor een paar kiekjes.

Lees ook: Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stephane Kox haalt mooie herinneringen op

Op de Redbull Ring haalt Stephane Kox mooie herinneringen op aan vroeger toen ze zelf nog in de auto stapte. Deze knappe presentatrice heeft duidelijk een hart voor de autosport. Ze zal de rest van haar leven wel langs en dus op de baan te vinden zijn. Of ze zelf ooit nog een keer in een auto stapt is moeilijk te zeggen. Waarschijnlijk heeft ze dat wel echt afgesloten. Maar zeg nooit ‘nooit’, want voor je het weet doet een team een leuk aanbod. Maar voorlopig houdt Stephane zich dus bezig met het nieuws naast en op de baan en dat bevalt haar prima. Dromerig kijkt de prachtige presentatrice voor zich uit, met de komende wedstrijd in het vooruitzicht.

Stephane moet lachen van mooie wagen

Achter de schermen bij Redbull mocht Stephane alles zien en meemaken. En dat betekende dat ze een hoop mooie auto’s mocht bekijken. In haar eigen racepakje liep ze over het terrein. Voor Stephane is dit hetzelfde als een bezoekje aan Disneyland. En dat merk je wel aan alles. Ze glundert helemaal als ze met een snelle auto op de foto mag. Je kan wel duidelijk zien waar Stephane haar hart van over loopt. Dat is namelijk de Formule 1. Daar heeft ze alles voor over. Als het kon zou Stephane de rest van haar leven betrokken blijven bij de Formule 1.

Stephane staat naast baan in knap roze pakje

Blijkbaar is de mooie Stephane ook nog eens hittebestendig, want ze staat in een best wel warm roze pakje verslag te doen voor Viaplay. Zolang ze het zelf goed te doen vindt is er niet zo veel aan de hand, maar het lijkt er toch een beetje op dat Stephane het erg warmpjes krijgt. Stephane heeft een hoop over voor haar baan, waarbij ze het elke dag over de formule 1 mag hebben. Voor de prachtige presentatrice is dat namelijk het ultieme doel, elke dag bezig zijn met de F1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!