Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden

Met BetCity kan je een Formule 1-raceweekend nóg spannender maken! Als nieuwe spelers ontvang je tijdens de GP van Oostenrijk 33 keer je inzet als Max Verstappen wint. Dat is niet alleen een mooi symbolisch nummer, maar ook een krankzinnig hoge odd, aangezien bestaande leden 1.90 keer hun inzet terugkrijgen bij een overwinning van Max.

Haalt Max Verstappen Grand Slam tijdens GP Oostenrijk?

Max Verstappen wist één keer eerder in zijn carrière een ultieme Grand Slam in de Formule 1 te halen. Dit gebeurt als een F1-coureur de kwalificatie, sprintrace, snelste ronde én de race op zijn naam weet te schrijven. Max wist dit in Imola én Oostenrijk al eens te doen, dus we weten dat hij het kan. De odds voor dit kunststukje zijn dit weekend verhoogd: in plaats van 21.50 krijg je nu 25 keer je inzet terug als Max het wéér flikt.

Bonus tips

Er gelden dit weekend ook een aantal andere bonussen voor nieuwe én bestaande spelers die inzetten tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Zo krijg je in plaats van 3.28 maar liefst 4.00 keer je inzet terug als de ‘grote 3’ van dit jaar, Verstappen Leclerc en Perez, op het podium eindigen. Fans van publiekslieveling Guanyu Zhou kunnen zich ook voorbereiden op een spannende race, aangezien je niet 2.35, maar 3.00 keer je inzet terugkrijgt als hij de top 10 haalt.

Meteen gebruikmaken van deze actie? Klik hier om een account aan te maken

Wie heeft net als Kelly Piquet blind vertrouwen in Max?

We hebben het vaker gehad over de relatie tussen Max Verstappen en Kelly Piquet, en dat de Braziliaanse misschien niet altijd even trouw blijkt te zijn aan onze Nederlander. Toch lijkt het inmiddels véél beter te gaan tussen de twee dan de buitenwereld gedacht had. Ondanks de roddels lijkt Max nog steeds blind te vertrouwen op Kelly, en dat is geheel wederzijds als we de foto’s van de twee mogen geloven. Ook kan je je natuurlijk afvragen waarom Kelly steeds zo ontzettend blij is als Max weer eens als eerste over de finish komt. Het zal deels echte liefde zijn, maar we vermoeden dat haar ontlading ook zou kunnen komen doordat ze vooraf slim heeft ingezet. Op die manier bekostigt ze eenvoudig weer een extra tripje richting de zon!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Inzetten op de gedoodverfde winnaar is vaak niet lucratief, maar in dit geval wordt ook jouw blinde vertrouwen in Max Verstappen mooi beloond. Wij Nederlanders zijn de afgelopen jaren flink verwend met zo’n grote kampioen. Misschien zelfs té erg; een overwinning van Verstappen begint inmiddels ‘normaal’ te worden. Om toch die spanning weer een beetje terug te krijgen kan een gokje iets extra’s brengen. Dan staat er toch nét iets meer op het spel dan gewoonlijk. Kelly Piquet zal er als ‘vriendin van’ absoluut over mee kunnen praten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!