Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen flirt met Ziggo in opvallend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen draagt meestal de clubkleuren van haar huidige werkgever, maar in haar nieuwe jurkje flirt ze enorm met de concurrent. 

Vorige week droeg Amber Brantsen nog Viaplay-Knalroze, maar deze week gaat ze voor Ziggo-knaloranje! En dat valt op. Waar Amber vorige week nog pal achter haar huidige werkgever stond, lijkt ze deze week alvast even uit te willen testen hoe ze eruit zou zien in de kleuren van concurrent Ziggo. Dat is ook niet zo gek, je moet natuurlijk altijd je opties open houden. Daarbij kon Amber voor de shoot van Elle Magazine het gekleurde jurkje uitproberen zonder te veel op te vallen. Nu ziet Amber er natuurlijk geweldig uit in het oranje jurkje. Misschien is het dan toch tijd om van werkgever te gaan veranderen.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen luistert naar kijker en kleedt zich om bij F1-show Viaplay

Amber vaderlandslievend of alvast aan het flirten met de concurrent?

Ze staat in Elle Magazine als ‘gamechanger’ in de sport. Er zijn in Nederland niet heel veel vrouwen ‘leidend’ in sport op tv. Amber is één van die weinigen. En daarom wordt ze even goed in het zonnetje gezet. De kleur van het jurkje kan dus ook terugslaan op het feit dat ze de toonaangevende sportpresentatrice van Nederland is. Amber zou het jurkje meer vaderlandslievend dragen, uit trots dat ze blijkbaar die reputatie als enige in Nederland heeft. Het zou dus niet zozeer te maken hebben met concurrent Ziggo, die ongetwijfeld aast op de prachtige en getalenteerde presentatrice.

Moet Amber overstappen naar Ziggo?

Is het voor Amber Brantsen een logische keuze om binnenkort over te stappen naar concurrent Ziggo. Momenteel heeft Viaplay de betere sportrechten in handen, maar met de komst van Amber zou Ziggo ook weer een groot publiek erbij krijgen. Daardoor zouden ze beter kunnen onderhandelen over uitzendrechten natuurlijk. Ze dan ook gelijk een kijkcijferkanon op het scherm, ongeacht de sportresultaten die week. Voor Ziggo is het een slimme keuze, maar is dat ook zo voor Amber? Ziggo heeft Amber meer nodig dan andersom, dus Amber zou nog wel eens een mooie deal uit zo’n onderhandeling kunnen slaan. Het is dus niet meteen beter voor Amber, maar mocht ze ooit willen overstappen, dan heeft ze in ieder geval een gunstige positie aan de onderhandelingstafel.

Amber Brantsen in Viaplay-roze naar gala

Voordat Amber in knaloranje op een fotoshoot verscheen, kwam ze in de kleuren van haar huidige werkgever Viaplay op een gala aanzetten. In knalroze liep Amber over het feest. En die kleur stond haar uiteraard heel erg goed. Nu is alles wat Amber draagt natuurlijk een feestje om naar te mogen kijken, al heeft dat meer met de presentatrice zelf te maken, dan heel erg met haar kleding. Maar toch weet ze elke keer weer haar outfit extra mooi uit te laten komen. Amber ziet er eigenlijk altijd wel goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!