Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat laat zien wat ze onder haar jasje draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Ashley Zaat weet altijd de harten van menig man sneller doen kloppen. met deze spannende foto’s lukt dat zeker. 

Ashley Zaat geeft even een showtje weg op nieuwe foto

De knappe blondine Ashley Zaat is de laatste tijd erg druk met model staan voor verschillende bijzondere fotoshoots. Een van de laatste shoots die ze had leverde een aantal bijzondere foto’s op die absoluut even gedeeld moesten worden met haar volgers. De foto’s zijn in zwart-wit, waardoor ze gelijk al iets artistieks hebben. En natuurlijk zijn ze mooi om naar te kijken, want de aantrekkelijke Ashley staat op elk plaatje buitengewoon goed haar best te doen om verleidelijk over te komen. Dus kijk maar even mee en geniet van alle prachtige foto’s van deze knappe presentatrice.

Lees ook: Foto: Ashley Zaat steelt show met prachtige outfit bij Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

De prachtige troeven van Ashley Zaat

Knappe blondine Ashley Zaat heeft een ongelooflijk goed lichaam. En daar is ze zelf natuurlijk ook ontzettend trots op. daarom heeft ze er geen enkel probleem mee om haar lichaam te laten zien op spannende foto’s. Bijvoorbeeld deze zwart-wit reeks die de prachtige presentatrice net op haar Instagram heeft gezet. op de eerste foto wordt je vooral overdonderd door de aantrekkelijke troeven van de knappe blondine. Ashley laat even goed zien wat er allemaal onder haar shirt zit door het een klein beetje verleidelijk open te doen. En dat is voor de foto natuurlijk absoluut de juiste keuze. Ashley weet op die manier namelijk de meest verleidelijke foto neer te zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

De verleidelijke blik van Ashley Zaat

Op de tweede foto zie je alweer wat minder van het prachtige lichaam van de blondine. Maar wat je daarvoor terug krijgt is de erg zwoele en intieme blik van de blondine. Ashley weet met haar pareltjes van ogen haar volgers goed in te palmen. Die worden gelijk helemaal verliefd bij het zien van deze spannende en leuke foto van de presentatrice. Ashley weet exact hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien en dat demonstreert ze hier maar weer eens als vanouds.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat sluit fotoreeks af met ontzettend lieve lach

De aantrekkelijke blondine sluit haar fotoreeks af met een foto waar ze ontzettend lief op lacht. Als je ook kijkt naar het plaatje, dan smelt je hart gewoon waar je bij staat. Ashley Zaat is wel een vrouw van verschillende kanten. Zo kan ze namelijk enorm verleiden, mysterieus overkomen, maar ook juist heel erg lief zijn op de foto. Ze straalt al die kanten van zichzelf zonder moeite uit. Dat maken de foto’s van Ashley Zaat ook zo mooi om naar te kijken. Ze kan namelijk heel makkelijk de juiste pose en uitdrukking aannemen om het beste plaatje te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.