Foto: Ashley Zaat steelt show met prachtige outfit bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat trekt wel vaker alle aandacht naar zich toe, maar met dit fantastische pakje overtreft ze zichzelf.

Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat is wel vaker de ster van de show. De prachtige vervanger van Escha Tanihatu trekt volle zalen met haar perfecte biertjes en pikante pakjes. Zo wist ze ook in deze recente uitzending alle ogen naar haar toe te trekken. En dat verbaast ons helemaal niets. Met het onthullende shirtje en strakke broekje laat Ashley weinig aan de verbeelding over. Ons hart begint er spontaan sneller van te kloppen! En, zo blijkt, ook menig VI-kijker is er zéér van te spreken.

Ashley Zaat steelt harten van kijkers Vandaag Inside met heerlijke outfit

Ashley Zaat weet dondersgoed hoe ze ieders aandacht vast kan houden. En hoe kan het ook anders! De 27-jarige schoonheid heeft haar eigen entertainmentbedrijf en spaart al jaren ervaring in de televisiebranche. Naast haar denderende carrière als zzp en sprankelende verschijning op de Nederlandse televisie, heeft de knappe blonde ook nog een Instagram account van ruim 24 duizend volgers waarop ze regelmatig de heerlijke beelden deelt. Ashley wil je onderhand echt niet meer missen op je social media. Gelukkig lijkt VI voor haar gemaakt. Ondanks dat ze vooral in de achtergrond staat, weet de blondine regelmatig de aandacht te trekken van menig kijker.

De heerlijke outfit van Ashley Zaat

Zo deed ze ook alle hoofden draaien in deze heerlijke outfit. In een huidkleurig shirtje en loeistrakke jeans stal de bloedmooie blondine de show ondanks haar verstopte positie. VI lijkt ook dondersgoed te weten dat niemand zijn aandacht bij de show kan houden als je Ashley op je buis hebt. Met losse blonde haren en een zwoele glimlach zal de knappe barvrouw menig mannenhart sneller doen kloppen. Al lijkt ze dat zelf ook wel door te hebben. Op haar Instagram plaatste ze deze verleidelijke foto waarin ze zwoel naar de camera glimlacht. Wij vallen er spontaan van op onze knieën: wát een plaatje. Ook breed glimlachend kunnen kijkers van VI niet om de schoonheid heen. Ashley mag van ons nog vele malen vaker op de buis verschijnen!

Ashley Zaat laat niets aan de verbeelding over in doorzichtig pakje

Ook op haar social media weet Ashley Zaat een spectaculaire verschijning neer te zetten. De knappe blondine heeft namelijk flink meer in haar mars dan het tappen van de perfecte goudgele rakker. Ashley heeft haar schaapjes al goed op het droge met haar bedrijf Entertainment van A tot Z. Hiermee is de televisieschoonheid in te huren op evenementen om drankjes te verzorgen of in de pittigste pakjes te pronken. Op haar populaire Instagram trakteert Ashley haar volgers regelmatig op kijkjes achter de schermen. Zo ook dit heerlijke plaatje in onthullend wit kant. De knappe barvrouw heeft zelfs haar broek uitgetrokken om het plaatje compleet te maken. Het pittige pakje is op haar huid geschilderd zo strak en met alle omringende glitters en veren kan niemand om haar heen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Is Ashley Zaat single?

En na al die heerlijke plaatjes van Ashley Zaat wil je natuurlijk weten hoe haar privéleven eruit ziet. De bloedhete blondine is ongelooflijk in trek bij mannelijke kijkers, maar het zal bewonderen via de buis moeten blijven. Ashley is namelijk al 10 jaar samen met vriend Julius Alkemade en is recent zelfs in het huwelijksbootje gestapt. Hoewel we natuurlijk nooit stoppen met dromen moeten we het voorlopig met haar Instagram-plaatjes doen. Gelukkig is daar ook genoeg om van te smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...