Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat draagt bijna niks onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe barvrouw van VI, Ashley Zaat, deelt nieuwe foto’s waarop ze bijna niks draagt. De blondine poseert uitgebreid terwijl ze vergeten is een shirt onder haar pak aan te trekken…

Ashley Zaat deelt wel hele uitdagende foto’s

Het is geen geheim dat Ashley Zaat voor haar werk graag rond paradeert in spannende pakjes. De blondine heeft een eigen bedrijf genaamd van A tot Z in de entertainment industrie. Dit betekent dat je haar en haar collega vrouwen kan inhuren op evenementen om de drankjes te verzorgen of in kostuums rond te lopen. Vaak zijn dit redelijk spannende pakjes waarin Ashley en de andere meiden in gekleed zijn. Ook is er vaak een thema aan verbonden zoals Pasen. Nu zijn deze pakjes dus al erg mooi, maar je ziet wel altijd dat het voor de gelegenheid is. Dit keer ging Ashley Zaat voor een fotoshoot die juist een stuk simpeler is, en helemaal om haarzelf draait. De blondine plaatst op haar Instagram namelijk drie losse foto’s van dezelfde fotoshoot. Stuk voor stuk zijn ze allemaal erg mooi. Bekijk ze hier. Op de foto’s is te zien dat Ashley een zwart pak aan heeft bestaande uit een broek en een jasje, maar daaronder draagt ze enkel een heel klein bovenstukje. Hierdoor zijn de foto’s wel erg spannend, en Ashley kijkt ook erg verleidelijk in de camera. Ook is opvallend dat de blondine geen schoenen aanheeft getrokken. Misschien is ze die met haar shirt vergeten?

Ashley Zaat geniet van alcoholisch drankje

Het zou wat zijn als dé barvrouw van VI zelf geen alcohol zou drinken. Gelukkig is dat totaal niet het geval bij Ashley Zaat. De blondine houdt wel van een drankje, een feestje en wat lekkers. Nu poseert Ashley ook altijd graag tijdens de momenten dat ze aan het genieten is van wat lekkers. Zo ook op onderstaande foto waar Ashley een passion fruit martini drinkt. Ashley zit lekker bij Brasserie de Haven met een fel neonbord achter zich. Gelukkig pakt Ashley alsnog alle aandacht doordat ze zich helemaal mooi heeft aangekleed voor de gelegenheid. Haar lange blonde haren zitten in de krul en ze draagt een topje met een soort zilveren glitters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Lees ook: Video: Ashley Zaat doet uitdagend dansje in strak glitterjurkje

Ashley Zaat alweer een jaar officieel van de markt

Het was voor iedereen een grote teleurstelling om erachter te komen dat Ashley Zaat al jarenlang een vriend heeft. De twee hebben al meer dan negen jaar een relatie en zijn vorig jaar in het huwelijksbootje gestapt. Ashley en haar vriend genaamd Julius Alkemade hebben hun huwelijk uiteraard groots gevierd. Om daar even op terug te blikken deelt Ashley foto’s van deze dag. Ashley droeg in ieder geval een prachtige witte jurk met veel kant. De jurk zat strak om haar lichaam heen en paste goed bij haar lange blonde lokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...